Kılıçdaroğlu, Seba için İstandul'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın cenazesine katılmak için İstanbul’a geldi. Kılıçdaroğlu, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Şafak Pavey, Sezgin Tanrıkulu ve CHP Grup Başkenvek

Kılıçdaroğlu, Seba için İstandul'da
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın cenazesine katılmak için İstanbul’a geldi.
 
Kılıçdaroğlu, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Şafak Pavey, Sezgin Tanrıkulu ve CHP Grup Başkenvekili Akif Hamzaçebi ile birlikte İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda Kılıçdaroğlu’nu CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve partililer karşıladı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Süleyman Seba’nın cenazesine katılmak üzere Dolmabahçe’ye geçti.
 
Kılıçdaroğlu’nun cenazenin ardından Sincar Dağı’ndaki helikopter kazasında yaralanan ve İstanbul’da tedavi gören Yezidi Milletvekili Viyan Dahil’i hastanede ziyaret etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler