Kılıçdaroğlu “Önce Türkiye’ demeye devam edeceğiz’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz yine "Önce Türkiye" demeye ve ülkemizin güvenliği, çıkarları ve milletimizin huzuru için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıkla

Kılıçdaroğlu “Önce Türkiye’ demeye devam edeceğiz’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz yine "Önce Türkiye" demeye ve ülkemizin güvenliği, çıkarları ve milletimizin huzuru için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "7 Haziran'dan sonra milletimizin bize verdiği görevi tüm siyasi kaygılardan uzak, sadece ülkemizin sorunlarını çözmek için yerine getirdik. Biz yine "Önce Türkiye" demeye ve ülkemizin güvenliği, çıkarları ve milletimizin huzuru için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler