Kılıçdaroğlu "O koltukta oturma"

Kılıçdaroğlu'ndan köstebek açıklamasıKaraman'da Yunus Emre Konferans Salonu'nda partilileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Feneri Soruşturması kapsamında gündeme getirdiği "köstebek" sözleriyle ilgili konuştu.Kılıçdaroğlu,

Kılıçdaroğlu "O koltukta oturma"

Kılıçdaroğlu'ndan köstebek açıklaması

Karaman'da Yunus Emre Konferans Salonu'nda partilileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Feneri Soruşturması kapsamında gündeme getirdiği "köstebek" sözleriyle ilgili konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Ekonomide, zamları gizlemek için günceleme yapıyorlar. Siyattede güncelleme yapıyorlar. Deniz Feneri'nde de günceleme yapıyorlar. Köstebek olan kişinin koltukta oturmaması lazım. İnsanda ahlak kırıntısı varsa, bu kadar olaydan sonra o koltukta oturmaz. O koltukta oturduğunuz zaman siyaseti kirletirsiniz. Türk siyasetinin kirlenmeye değil, temizlermeye ihtiyacı var."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset