Kılıçdaroğlu grupta neler söyledi?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları...Beşir Atalay TV'ye çıkıp iddialara cevap verecek denildi. Ben açtım kanalı izliyorum. Bütün partililerin haberleri verildi. Sıra bana gelince 1 cümle gösterildi. Sonra bakanın açıklaması satır satır açık

Kılıçdaroğlu grupta neler söyledi?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları...

Beşir Atalay TV'ye çıkıp iddialara cevap verecek denildi. Ben açtım kanalı izliyorum. Bütün partililerin haberleri verildi. Sıra bana gelince 1 cümle gösterildi. Sonra bakanın açıklaması satır satır açıklandı. Doğru habere önem veriyoruz ama yandaş medyanın doğru haberi olmuyor. Biri soruyor neresi yanlış o da külliyen yanlış diyor.

"BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"
İfadelere bakıyorsunuz konuştukça batıyorlar. Koruma müdürü Kırıkkale Belediye Başkanı'nı özel telefondan arıyorlar. Bir başkasının üzerine kayıtlı cep telefonundan arayarak sabit numara isteniyor. Başka bir yalana gelince, ailecek görüşülüyor deniyor. Siz ailece çoluk çocuk belediyeden mi görüşüyorsunuz? Git evinden konuş. Konuştukça batıyorlar. Biz bunun peşini bırakmayacağız.

"BELEDİYENİN TELEFONUNDAN MI KONUŞUYORSUNUZ?"
Belediye başkanı o gün evine gitmiyor. Akşama kadar odasında birilerine bilgi yetiştirme derdinde. Ailecek görüşüyoruz diyorsunuz; siz ailecek belediyenin telefonundan mı görüşüyorsunuz.

Beşir Atalay başka bir programda diyor ki benim odamdan herkes aranıyor diyor. Korumaya soruyor hatırlamıyorum diyor. Koruma bakan Kırıkkale'ye gidecekti onu haber verdim diyor. Bu kadar yalanın üst üste olduğu bir ifade olabilir mi? Bakın haberi veriyim. 14 Ekim gece haber veriyorlar. 15 Ekim delilleri karartmak için 1 gün var 16'sında arama var.

"BAŞBAKAN KARNINDAN KONUŞMAZ"
Bu kadar tesadüf üst üste gelebilir mi? Beni şaşırtan Başbakan'ın sonunda Kızılcahamam'da konuşulması. Sen bakanına sormuyor musun?Arama yapıldığı söyleniyor. Sen hangi ahlaktan bahsediyorsun. Bir insanın ar damarı patlamışsa istediğiniz belgeyi koyun. Bir şeyin arkasını bırakmayacağız. Bize atılan iftiranın arkasını bırakmayacağız. CHP'li belediyeler aldıkları vergilerle PKK'ya destek sağlıyor. CHP'li belediyeler aldıkları vergilerle PKK'ya destek sağlıyorlarmış. Bir Başbakan karnından konuşmaz.

"GELİR AYAĞINA DOLAŞIR"
Ben bir yalanın peşindeyim. İftira atmak bir Başbakan'a yakışır mı? Bir hafta süresi var konuştu konuştu, konuşmadı Meclis'e gensoru vereceğiz gelsin orada konuşsun. Sen bir Başbakan'sın bu halka doğruları söylemek zorundasın. Kafana estiği gibi konuşursan gelir ayağına dolaşır.

Başbakan'a burdan seslenmek istiyorum; Hırsız evin içindeyse kilit işe yaramaz.

Yırtık ayakkabı ile siyesete girip şimdi en tepe koltuklarda oturuyorsunuz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler