Kılıçdaroğlu, "Evlatlarımızı sonu olmayan..."

Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Hükümetin evlatlarımızı sonu belli olmayan maceralara sürüklemeye hakkı yoktur. Hükümet IŞİD'i yoketme hedefi yerine, ülkemizi çok daha büyük tehlikelere sokacak maceralar peşindedir" ifadelerine yer verdi.  CHP'NİN TEZKEREYE

Kılıçdaroğlu, "Evlatlarımızı sonu olmayan..."
Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Hükümetin evlatlarımızı sonu belli olmayan maceralara sürüklemeye hakkı yoktur. Hükümet IŞİD'i yoketme hedefi yerine, ülkemizi çok daha büyük tehlikelere sokacak maceralar peşindedir" ifadelerine yer verdi. 
 
CHP'NİN TEZKEREYE KARŞI OLMASININ TEK NEDENİ...
 
Kemal Kılıçdaroğlu’nun yazılı açıklaması şöyle ; "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin IŞİD gibi barbar bir terör örgütüne ve etnik ayrımcılığa karşı durmaması veya desteklemesi söz konusu olamaz. Bu nedenle, tezkere tartışmaları vesilesiyle CHP’yi IŞİD yanlısı göstermeye çalışmak son derece abes ve kamuoyunda karşılığı olmayan nafile bir çabadan ibarettir. Zira herkes bilmektedir ki, IŞİD’in palazlanmasına sebep olan iktidarın yanlış politikaları ve örtülü desteğidir. Bu sebeple, CHP olarak IŞİD’le ve tüm terör örgütleriyle mücadele sürecinde, Milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve uluslararası camianın yanında olmaya devam edeceğiz. Hükümet’in IŞİD’i yoketme hedefi yerine, ülkemizi çok daha büyük tehlikelere sokacak maceralar peşinde olduğunun anlaşılması, CHP’nin bugün Meclis’te oylanacak tezkereye karşı olmasının tek nedenidir. Bu Hükümetin evlatlarımızı sonu belli olmayan maceralara sürüklemeye hakkı yoktur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler