Kılıçdaroğlu eşiyle birlikte oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte milletvekili genel seçimi için Arjantin İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.Kılıçdaroğlu, saat 13.00'da eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile beraber Çukurambar semtinde bulunan Arjantin İlköğ

Kılıçdaroğlu eşiyle birlikte oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte milletvekili genel seçimi için Arjantin İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

Kılıçdaroğlu, saat 13.00'da eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile beraber Çukurambar semtinde bulunan Arjantin İlköğretim Okulu'na milletvekili genel seçimi için oyunu kullanmaya geldi. Kılıçdaroğlu çifti, görevlilerin nüfus cüzdanı kontrolünün ardından 4137 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından çıkışta gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bu seçimler demokrasimiz, cumhuriyetimiz, çocuklarımız, geleceğimiz için çok önemli. Geldik, oyumuzu kullandık, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"BÜTÜN OLAYLARI YAKINDAN İZLİYORUZ"

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde seçim güvenliğine ilişkin soru üzerine Kılıçdaroğlu, "Henüz ayrıntılar gelmedi ama size şunu söyleyebilirim; Bütün olayları yakından izliyoruz. Teröre, kimden gelirse gelsin karşı olduğumuzu, amacı ne olursa olsun karşı olduğumuzu her ortamda dile getirdik. Bu ülkede biz huzur ve refah istiyoruz. Bu ülkede birlikte, kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bu ülkede anneler çocuklarını huzur içinde okula göndersinler, bunu istiyoruz. Bu ülke hepimizin ülkesi ve bu ülkede hepimiz barış içinde, huzur içinde, kardeşlik içinde yaşamak istiyoruz" karşılığını verdi.

Kılıçdaroğlu, açıklamalarının ardından yürüyerek Arjantin İlköğretim Okulu'nun karşısında bulunan Çukurambar Taksi Durağı'na geçti. Taksici esnafıyla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Kılıçdaroğlu'na çay ikram edildi. Kılıçdaroğlu daha sonra makam aracına binerek CHP Genel Merkezi'ne hareket etti.

Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun oy kullandığı 4137 numaralı sandıkta Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri kimyasal madde araması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler