Kılıçdaroğlu, dini liderlerle bir araya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ocak Pazartesi günü İstanbul’da Rum, Ermeni, Süryani ve Musevi liderlerle bir araya gelecek. Sait Halim Paşa yalısındaki buluşmaya; Fener Rum Patriği Bartholomeos, Süryani Katolik Patrikvekili Yusuf Sağ, Süryani Or

Kılıçdaroğlu, dini liderlerle bir araya geliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ocak Pazartesi günü İstanbul’da Rum, Ermeni, Süryani ve Musevi liderlerle bir araya gelecek.
 
Sait Halim Paşa yalısındaki buluşmaya; Fener Rum Patriği Bartholomeos, Süryani Katolik Patrikvekili Yusuf Sağ, Süryani Ortodoks Kilisesi Metropoliti Yusuf Çetin, Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva ile CHP Genel Başkan Yardımcıları Murat Özçelik ve Sezgin Tanrıkulu ile CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın katılacak.
 
CHP’den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun ruhani liderlerle görüş alışverişinde bulunacağı, azınlık cemaatlerinin ihtiyaç ve beklentileri konusunda CHP’nin yaklaşımlarına anlatacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset