Kılıçdaroğlu Churchill'in torunlarıyla buluşacak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla hazırlanan 100. yıl projesiyle 2023'e kadar her yıl etkinlikler düzenlenecek. İlk etkinlik için İngiltere Başbakanı Winston Churchill'in torunları Türkiye'ye davet edildi.CHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100

Kılıçdaroğlu Churchill'in torunlarıyla buluşacak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla hazırlanan 100. yıl projesiyle 2023'e kadar her yıl etkinlikler düzenlenecek. İlk etkinlik için İngiltere Başbakanı Winston Churchill'in torunları Türkiye'ye davet edildi.

CHP, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını, "Cumhuriyet'e taşıyan önemli olayların kilometre taşı' olan "100. yıl etkinlikleri" ile kutlayacak.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın koordinasyonunu üstlendiği proje kapsamında 2023 yılına dek her yıl önemli olayların 100. yılı için sempozyum düzenlenecek.

Bu kapsamda ilk olarak 14-15 Kasım'da, tanınmış tarihçi ve bilim insanlarının katılımıyla "1. Dünya Savaşı sempozyumu" gerçekleştirilecek.

CHURCHILL'İN TORUNLARI DAVET EDİLDİ

Sempozyumun en ilginç konukları ise dönemin aktörleri Enver Paşa, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir ve İngiltere Başbakanı Winston Churchill'in torunları olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler