Kılıçdaroğlu: "Bu dava çöktü"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜBİTAK'ın Balyoz Davası ile ilgili son raporunun ardından "davanın çöktüğünü" söyledi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri, Balyoz Davası'nın en önemli delilleri arasında gösterilen "5 numaralı hard disk"in

Kılıçdaroğlu: "Bu dava çöktü"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜBİTAK'ın Balyoz Davası ile ilgili son raporunun ardından "davanın çöktüğünü" söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri, Balyoz Davası'nın en önemli delilleri arasında gösterilen "5 numaralı hard disk"in tarihiyle oynanarak oluşturulduğunu ortaya koyan raporuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, "TÜBİTAK yeni bir rapor verdi, bu davanın çöktüğünü gösteriyor. Davanın yeniden açılması gerekiyor. Özel yetkili mahkemeler kaldırılmalı. Başından beri bunu savunuyoruz, bu mahkemelerde görülen davalar yeniden açılmalı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset