Kılıçdaroğlu: Alçak ve şerefsizler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP’yi terör örgütleriyle irtibatlandıranlar alçak ve şerefsizlerdir" dedi.

Kılıçdaroğlu: Alçak ve şerefsizler...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP’yi terör örgütleriyle irtibatlandıranlar alçak ve şerefsizlerdir" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan eden Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li bazı il başkanı ve milletvekillerinin CHP ile terör örgütü bağlantılıymış gibi gösterilerek saldırıya uğradığını söyledi ve bu saldırıları kınadı. Kılıçdaroğlu, “Bu saldırıyı yapanlar sözde CHP’yi terör örgütleriyle irtibatlandırıp kendilerine gerekçe yaratarak yapıyorlar. CHP’yi terör örgütleriyle irtibatlandıranlar alçak ve şerefsizlerdir. Bu ülkenin bağımsızlığı için hiçbir kimliğe hiçbir inanca ayrım yapmayan partiyi nasıl bununla suçlayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, milletvekilliği dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda AK Parti’nin samimi davranmadığını da savundu. Kürsü dokunulmazlığı hariç milletvekili dokunulmazlığının kalkmasını istediklerini söyleyen CHP lideri, teröre bulaşan milletvekillerinin bahane edilmek istendiği iddia ederek, “Anayasanın 14. maddesi gayet açık, net. Terörle ilişkisi varsa hukuk direkt işler. Açarsın soruşturmayı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler