Kılıçdaroğlu AKP'ye başarı diledi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2012 seçimlerinde milletvekili sayısını artıran tek partinin CHP olduğunu belirterek, "AK Parti'ye başarılar diliyoruz ama şunu unutmasınlar. Artık daha güçlü bir CHP var" dedi.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parti Genel Me

Kılıçdaroğlu AKP'ye başarı diledi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2012 seçimlerinde milletvekili sayısını artıran tek partinin CHP olduğunu belirterek, "AK Parti'ye başarılar diliyoruz ama şunu unutmasınlar. Artık daha güçlü bir CHP var" dedi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parti Genel Merkezi önünde partililere seslenerek seçim sonuçlarını değerlendirdi.
CHP'nin bu seçimlerde 3.5 milyon oydaş kazandığını belirten Kılıçdaroğlu, seçime girip milletvekili sayısını artıran tek partinin CHP olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "Demokrasiyi her koşulda savunacağız. AK Parti'ye başarılar diliyoruz ama şunu unutmasınlar. Daha güçlü bir CHP var artık. Yarın sabah seçim varmış gibi aynı heyecanı sürdüreceğiz. Hedefimiz 4 yıllık süreçte iktidar olmaktır. Bu hedeften vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset