Kılıçdaroğlu akademisyelerle buluşacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce İzmir ve İstanbul'da bir araya geldiği akademisyenlerle bu kez Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde buluşacak. Basın mensuplarına ve parti örgütüne kapalı olacak toplantı sabah başlayıp Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylar

Kılıçdaroğlu akademisyelerle buluşacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce İzmir ve İstanbul'da bir araya geldiği akademisyenlerle bu kez Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde buluşacak. Basın mensuplarına ve parti örgütüne kapalı olacak toplantı sabah başlayıp Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarıyla birlikte, ülkedeki çeşitli üniversitelerden ve kentlerden siyaset uzmanı, analist ve akademisyenlerle buluşmak üzere Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne gelecek. Konuyla ilgili kendilerine henüz bir program ulaşmadığını belirten CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, "Biz Sayın Genel Başkanımızın 10.00'da Kuşadası'nda olacağını biliyoruz. Biz toplantıya katılamayacağız. Tabii ki Genel Başkanımızı karşılamak ve uğurlamak için orada olacağız. Bize şuana kadar program gelmediği için toplantının hangi otelde yapılacağını da bilmiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset