Kendisine oy veren 10 kişiyi arıyor

7 Haziran'da yapılan genel seçimde Merkez Parti'den Denizli 1. sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Osman Buldan, memleketi Buldan'dan kendisine oy veren 10 seçmene hediye vereceğini söyledi.Buldanlı olan ve Ankara'da avukatlık yapan Osman Bulda

Kendisine oy veren 10 kişiyi arıyor

7 Haziran'da yapılan genel seçimde Merkez Parti'den Denizli 1. sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Osman Buldan, memleketi Buldan'dan kendisine oy veren 10 seçmene hediye vereceğini söyledi.

Buldanlı olan ve Ankara'da avukatlık yapan Osman Buldan, farklı mahallelerden ve kimler tarafından oy aldığını öğrenmek için kampanya başlattı.

Buldan, "Bu sonucun ardından Buldan'da partime oy veren 10 kişiyi bulmak için kolları sıvadım. 10 kişinin tamamını bularak bana ve partime olan güvenlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca bu 10 kişiye teşekkür için çeşitli hediyelerin yanı sıra kura ile belirlenecek 3 kişiyi Ankara'da ağırlayarak ve genel başkanımızla tanıştırarak, Anıtkabir ziyareti gerçekleştirmeyi planlıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset