Kemal Kılıçdaroğlu Artvin Valisini aradı

Artvin Valisi Kemal Cirit ile telefonda görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'de yaşanan sel faciasıyla ilgili bilgi aldı. Konuya ilişkin CHP Basın Biriminden yapılan açıklamada, "Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Artvin halkına geçmiş olsun dilek

Kemal Kılıçdaroğlu Artvin Valisini aradı

Artvin Valisi Kemal Cirit ile telefonda görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'de yaşanan sel faciasıyla ilgili bilgi aldı.

Konuya ilişkin CHP Basın Biriminden yapılan açıklamada, "Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Artvin halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu, sel baskınında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerken, kayıp 2 vatandaşımızın en kısa sürede sağ olarak bulunmasını umduğunu söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan başkanlığında bir heyet de incelemelerde bulunmak üzere Artvin'e hareket etti" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler