Kazandığı tazminatlarla döner dağıtacak

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Küçükçekmece'de bulunan Hayrabolulular Derneği'ni ziyaret etti. "Sözcü" gazetesinin yaptığı haberleri eleştiren Şentop, "Dava açıyorsunuz, niye dava açtınız diyorlar. Ya

Kazandığı tazminatlarla döner dağıtacak

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Küçükçekmece'de bulunan Hayrabolulular Derneği'ni ziyaret etti. "Sözcü" gazetesinin yaptığı haberleri eleştiren Şentop, "Dava açıyorsunuz, niye dava açtınız diyorlar. Yalan yazma da dava açmayalım. Çok tazminat ödediler. Onları biriktirip döner dağıtacağız" dedi.

AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Küçükçekmece Gültepe Mahallesi'nde bulunan Hayrabolulular Derneği'ni ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Şentop 7 Haziran seçimlerini hatırlatarak, "1 Kasım'da bir seçim yapmak zorunda kaldık. Çünkü 7 Haziran sonrası ülkeyi yönetecek bir hükümet çıkaramadık. Daha sonra hükümet kurmak için görüşmeler yaptık. HDP'yle koalisyon yapmayacağımızı daha önce söylemiştik. Bahçeli her şeye "hayır" dedi. CHP ile görüştük. CHP ile yapılan görüşmeler sonrası onlarla hükümet kurmanın zorluğunu anladık. Birçok konuda aramızda görüş ayrılığı var. Ama bunun dışında CHP içinde farklı görüşte çok fazla kişi var. Yani parti lideriyle anlaştığında partiyle anlaşmış sayılmıyorsun. CHP'ye 8 ayrı bakanlık verirseniz, 8 ayrı partiyle koalisyon yapmış gibi olursunuz. Her biriyle ayrı ayrı anlaşıp, ikna etmeniz lazım" diye konuştu.

Vaatlerin gerçekleşmesi için bir hükümetin olması gerektiğini söyleyen AK Partili Şentop, "1 Kasım seçimlerinin ana hedefi bir hükümet çıkarmak. 1 Kasım'da ülkeyi koalisyonlara mahkum etmeyelim. Tek başına hükümet kurabilme iddiası olan tek parti var o da AK Parti. AK Parti'yi 1 Kasım'da yeniden tek başına iktidara getirelim" şeklinde konuştu.

Bir vatandaşın milletvekili maaşlarına yüksek zam yapıldığı şeklinde çıkan haberleri hatırlatması üzerine Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Hiçbir zam yapılmadı. Hiç yapılmadı. Normal artış var. Temmuz ve Ocak ayında memur maaşlarında enflasyon oranında bir artış oluyor. Milletvekili maaşlarında da aynı oranda bir artış oldu. Bunun dışında milletvekili maaşlarına 2002'den bu yana hiçbir şekilde artış yapılmadı. Bunu Sözcü gazetesi yazıyor. Yalan. Dava açıyorsunuz. "Niye bana dava açıyorsunuz" diyor. Yalan yazma da dava açmayalım o zaman. Bununla ilgili çok tazminat ödedi Sözcü gazetesi. Onları biriktirip döner dağıtacağız" ifadelerini kullandı.

Kazandığı tazminatlarla döner dağıtacak

Kazandığı tazminatlarla döner dağıtacak

Kazandığı tazminatlarla döner dağıtacak

Kazandığı tazminatlarla döner dağıtacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset