Karar yine değişmedi!

CHP Trabzon İl Teşkilatında ‘ön seçim’ isteyenler hayal kırıklığı yaşadıHaber61/Haber ServisiCHP Trabzon İl Teşkilatı yeni bir şok yaşadı… CHP Trabzon Teşkilatının ‘Milletvekili aday listesi teşkilatta ön seçim yapılarak belirlensin’ isteği önceki Merkez

Karar yine değişmedi!

CHP Trabzon İl Teşkilatında ‘ön seçim’ isteyenler hayal kırıklığı yaşadı

Haber61/Haber Servisi

CHP Trabzon İl Teşkilatı yeni bir şok yaşadı… CHP Trabzon Teşkilatının ‘Milletvekili aday listesi teşkilatta ön seçim yapılarak belirlensin’ isteği önceki Merkez Yönetim Kurulu (MYK)’nda kabul edildi fakat daha sonra Parti Meclisi’nde oy çokluğu ile Trabzon’a birinci sıra kontenjan kullanılmasına karar verildi.

Bu karar CHP Trabzon teşkilatında ön seçim isteyenleri öfkelendirdi. Genel Merkez isteklerimize karşılık vermiyor diyerek ilçe başkanları ile yapılan toplantıda alınan karar ve imzalar rapor halinde Ankara’ya götürüldü.
Fakat Ankara’ya giden ekip hayal kırıklığı yaşadı.

MYK’da kararın değişeceğini bekleyen ekip, kararın değişmeyeceğini öğrendi. MYK’dan çıkan Parti Meclisi Üyesi CHP Milletvekili Trabzon 1. sıra kontenjan milletvekili adayı Volkan Canalioğlu, haber61’e konuştu.
“Arkadaşlarımız demokratik haklarını kullandılar olabilir” diyen Canalioğlu, “Arkadaşlar isteklerini genel merkeze ilettiler. Parti Meclisi bir karar aldı bu kararı genel Başkanımız uygulayacağını belirtti. Bizim hedefimiz Trabzon’da kenetlenip birlikte dayanışma içinde çalışarak 6-0 yapmaktır. Trabzon’un Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var. Sorun yok paylaşım içerisinde seçimlere hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler