Karan; "Türkiye'de çalan prim yapıyor"

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Türkiye 12. Cumhurbaşkanını seçti. Her nekadar resmi sonuçlar açıklanmasada açıklanan tapla,oda görünüyor ki Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Büyük bir farkla Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybeden Çatı Adayı Ekmel

Karan; "Türkiye'de çalan prim yapıyor"

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Türkiye 12. Cumhurbaşkanını seçti. Her nekadar resmi sonuçlar açıklanmasada açıklanan tapla,oda görünüyor ki Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Büyük bir farkla Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybeden Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için destek isteyenlerden birisi de CHP Trabzon il başkanı Yavuz Karan'dı.

"Vatandaşın kararına saygım sonsuz" ifadeleriyle konuşmasına başlayan başkan Yavuz Karan, şu ifadeleri kullandı;

Gördük ki Türkiye'de çalan prim yapıyor. Kesin olmamakla birlikte Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi hırsız olduğu gerçeğini değiştirmez.Tayyip erdoğan'ın isteği başkanlık sistemini getirmek, yeni bir Türkiye oluşumu kurmak. Bundan sonra göreceğiz. Hep birlikte göreceğiz! Cebinde 5 kuruş olmayan adam, evine ekmek getiremeyen yapılan hırsızlığa göz yumuyor ona oy veriyorsa denecek pek bişey yok.

Biz Türkiye'de uzlaşma kültürü sağlamaya çalıştık ama olmadı. Sonuçlar kesinleştikten sonra bizde üstümüze düşeni yapacağız. kendimizi sorgulayacağız .Ama şuan daha fazlasını konuşmak için çok erken. 

Öte yandan tatil yapan CHP seçmenine seslenen Karan, "Keyiflerini bozup sandık başına gidip oylarını kullanmadılar.Şimdi hep tatil yapsızlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset