Karan, o isime meydan okudu

HABER61.NET-HABER SERVİSİCumhurbaşkanı seçimleri sonrası bazı milletvekillerinin talepleri üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılmasına karar verilen CHP 18. Olağanüstü Kurultayı başladı.Kurultayda Başkan Yardımcılığı üstlenen Yavuz Kara

Karan, o isime meydan okudu

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası bazı milletvekillerinin talepleri üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılmasına karar verilen CHP 18. Olağanüstü Kurultayı başladı.

Kurultayda Başkan Yardımcılığı üstlenen Yavuz Karan net bir dille açıklama yaptı. Yavuz Karan, Muharrem ince'nin kazanamayacağına dair görüşlerini şu şekilde dile getirdi;

"İyi bir kurultay olacak ama genel başkan değişmeyecek. Önemli olan 2015 yılındaki seçime güçlü bir şekilde girmek. Bu güçün temeli bugün oluşacak parti içinde gerekli değişimler olacaktır ama sayın Genel Başkanımızı Kemal Kılıçdaroğlu değişmez. Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler daha fazla ve dolayısıyla genel başkanımızda değişiklik olmayacak. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset