Karan, 'Bu konuda tepkiyi İHO koymalı ama...'

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığı ile yapılan Eylül ayının ilk toplantısında flaş bir önerge sunuldu. Trabzon halkın uzun zamandır beklediği  Akyazı'da stadı ile ilgili bir konuyu Büyükşehir

Karan, 'Bu konuda tepkiyi İHO koymalı ama...'

HABER61.NET-HABER SERVİSİ-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığı ile yapılan Eylül ayının ilk toplantısında flaş bir önerge sunuldu. Trabzon halkın uzun zamandır beklediği  Akyazı'da stadı ile ilgili bir konuyu Büyükşehir meclisinde masaya yatırıldı ve Spor Kompleksinin adı Recep Tayyip Erdoğan olsun dendi. 

Şuana denk konu ile ilgili en sert tepkiyi CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yaptı. 

'Rize'de ki stada gitsin isterse anasının adını koysun ama burası Trabzon' gibi söylemlerde bulunan Karan, 'Bu önerge kabul edilir gibi değil. Recep tayyip Erdoğan, Fener'in şike yapması konusunda öncülük etmiş ve Trabzonspor'un hakkının çalınmasına sebep olmuştur. Bizim yanımızda olmayan ve kupamızı dahi vermeyen birisnin ismi oraya konulamaz. Bu konuda ki en sert tepkimizi ortaya koyacağız' dedi.

'TRABZONLU BAŞBAKAN HASAN HÜSNÜ SAKA'NIN İSMİ GÖZLERİNE GİRSİN!'

Aynı zamanda 1947-49 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığını yapmış olan Trabzonlu Hasan Hüsnü Saka'yı örnek veren Karan, '' O dönemlerde başbakanlık yapmış olan sayın Hüsnü Saka ismi bunların gözlerine girsin. Trabonlu olduğu halde ismi bir yerde geçmeyecek gelecek Rize'li adamın ismi buraya verilecek. Gitsin Rize'de nereye isterse adını koysun ama burası yeri değil.

İHO'YA TEPKİ

Bu konuda en sert tepkiyi İbrahim Hacıosmanoğlu vermesi gerekir ama o korkak veremez. Daha Recep Tayyip erdoğan'ın masasında duran kupayı getirememiş bu konuda nasıl dik dursun.  

'YALAKALIK YAPACAK GÜVEN MESELESİNİ UNUTTURACAK YA....'

Yavuz Karan bu öneriyi meclise taşıyan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ise şunları söyledi;

'Trabzon'u tanısaydı böyle bir meseleyi gündeme getirmezdi. Ama Özel Güven ile ilgili skandalını kapatacak yalakalık yapacak ya o yüzden normal. Bu mesele Cuma günü komisyona gelecek ve oradan geçemeyecek. Sayın Gümrükçüoğlu, ilk önce çıksın Özel Güven hastanesi ile ilgili yaptığı yolsuzluğun hesabını versin. Ama yoook yalakalık yapacak Güven meselesini unutturacak ya başbakan'a tabi böyle bir öneriyle gelir. Sayımız az olsa da en büyük tepkiyi koyacağız. Bu mesele aslında parti meselesi değil bu mesele şehrimize yakışmayacak bir ismin böylesi bir yerde almaması.Bizim partimizden olan meclis üyelerinin hiçbiri bizim düşüncemiz dışında düşünemez. Düşünen olursa partiden atılır '

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler