Karan AK Parti'ye geçenleri değerlendirdi

AK Parti’ye son dönemlerde yeni üyelik yapanlara değinen CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “ AKP’ye geçenleri sayısını abartarak gösteriyorlar şişiriyorlar. Bu AKP’lilere göre tüm Trabzon onlara üye. Bir süre önce sahte üyeler gündeme gelmişti. Lütfen b

Karan AK Parti'ye geçenleri değerlendirdi

AK Parti’ye son dönemlerde yeni üyelik yapanlara değinen CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “ AKP’ye geçenleri sayısını abartarak gösteriyorlar şişiriyorlar. Bu AKP’lilere göre tüm Trabzon onlara üye. Bir süre önce sahte üyeler gündeme gelmişti. Lütfen bu üyeleri de unutmayalım.  Bu sahte üyelerin peşini bırakacağımızıda kimse sanmasın. AKP’nin yapmış olduğu bu politika tamamen tabanına moral verme hareketidir.  AKP çaresiz durumda dır böyle yapmaları da onların panik hallerini ortaya koyuyor.”dedi.

AK Parti İl başkanı Günnar’ın açıklamalarına yer veren Karan, “ sayın Günnar yapmış olduğu açıklamada CHP’den de AKP’ye yakında üyeler yapacağız söyledi. Onlar zaten bize sormadan  üyeler yapıyor. CHPlileri kendi partilerine üye ediyorlar.”şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset