Kanın yerde kalmayacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İstanbul Sultanahmet’teki bombalı saldırıda şehit olan Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’a Allah’tan rahmet diledi.Kederli ailesine, Türk Polis Teşkilatına ve milletimize de Allah’tan sabırlar dileyen Revi, teröri

Kanın yerde kalmayacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İstanbul Sultanahmet’teki bombalı saldırıda şehit olan Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’a Allah’tan rahmet diledi.

Kederli ailesine, Türk Polis Teşkilatına ve milletimize de Allah’tan sabırlar dileyen Revi, terörist saldırıyı da lanetledi.  Revi yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verdi: “Hemşerimiz polis memuru Kenan Kumaş’ın hain bir saldırıda şehit olmasının derin üzüntüsünü yaşıyorum.  Memleketimizin huzurunu, güvenliğini ve esenliğini sağlamak için görev başındayken şehit olan Trabzonlu Kenan Kumaş hem Trabzon’un hem de memleketimizin gönlünde yer edinmiştir. Şehidimiz asla unutulmayacaktır ve kanı yer kalmayacaktır. Şehidimizin geride kalan ailesi de bizlere emanettir.” dedi.  
DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE…
Revi açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Memleketimizin istikrarını tehdit eden iç ve dış unsurlara karşı partimiz ve hükümetimiz dün olduğu gibi bugün de prim vermemiş dik duruşunu devam ettirmiştir. Milletimizi bölmeye ve kaos ortamı oluşturmaya çalışan terör örgütlerini ve faaliyetlerini lanetliyor, milletimizi sağ duyuya davet ediyorum. Trabzon’umuzun, milletimizin ve memleketimizin tekrardan başı sağ olsun.” Revi, şehit polis memurunun cenazesi için Trabzon Havalimanı’nda düzenlenen törene, Bahçeçik Mehmet Akif Ersoy Camiindeki cenaze namazına da katılarak kederli Kumaş ailesinin acısını paylaştı.
TERÖRÜN DİNİ DİLİ OLMAZ!
Öte yandan Fransa’nın Paris şehrindeki mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yönelik kanlı saldırıya da değinerek “Her ne olursa olsun bu tür terör saldırılarına karşı dün olduğu gibi bugün de partimiz ve hükümetimiz net bir şekilde tavır almıştır. Saldırıyı lanetliyor ve bütün terörist faaliyetlere karşı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Terörün dini dili ırkı olmaz. Bu saldırı İslam dinimizle de bağdaştırılamaz çünkü dinimiz bu tarz terörist faaliyetlere katiyen izin vermemekte ve yasaklamaktadır. Memleketimizdeki terör saldırısını kınadığımız gibi Fransada’ki saldırıyı da şiddetle kınıyorum.” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler