'Kanı bozuk, sütü bozuk, satılmışlar'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, devletin sorumlu makamında olduğunu hatırlatarak, teröristlere ve destekçilerine sert tepki gösterdi.Bayraktar, "T.C. nüfus cüzdanını taşıyan, bu ülkeye vatandaşlık bağı ile bağlı olan eğer sütünde bozukluk yo

'Kanı bozuk, sütü bozuk, satılmışlar'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, devletin sorumlu makamında olduğunu hatırlatarak, teröristlere ve destekçilerine sert tepki gösterdi.

Bayraktar, "T.C. nüfus cüzdanını taşıyan, bu ülkeye vatandaşlık bağı ile bağlı olan eğer sütünde bozukluk yoksa bu terör belasının içinde olmaz, kahpeliğin içinde olamaz. Bunların sütü bozuk, kanı bozuk, satılmışlar." dedi. 
 
Türkiye Müteahhitler Birliği'nin Sheraton Otel'deki toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, terörle mücadeleye değindi. Konuşmasına, "Maalesef son günlerde çok üzüntülüyüz. Terör belası hepimizi üzmektedir, ciğerimizi yakmaktadır. Şehitlere Allah rahmet eylesin, ailelerinin başı sağ olsun." diyerek başlayan Bayraktar, ülkeyi bu terör belasından kurtaracaklarını, bütün dünyanın bilmesi gerektiğini söyledi. 
 
Bu milletin bir zamanlar 23 milyon kilometre kare toprağa ulaştığını hatırlatan Bayraktar, bugün Osmanlı coğrafyasında 35 tane ülkenin olduğunu belirterek, birinci dünya savaşından sonra toprakların her ne kadar küçülmüş olsa da bugün ki toprakları kazandığını ve bugün dünyanın en büyün 20 ekonomisi içinde olduğunu dile getirdi.
 
Türkiye'nin bugün çok boyutlu ve çok çeşitli bir terör belasıyla karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Bayraktar, şöyle konuştu: "Sorumluluk taşıyan birisi olarak şunu söylemeliyim; TC nüfus cüzdanını taşıyan, bu ülkeye vatandaşlık bağı ile bağlı olan eğer sütünde bozukluk yoksa bu terör belasının içinde olmaz, kahpeliğin içinde olamaz. Bunların sütü bozuk, kanı bozuk, satılmışlar." 
 
Bu milletin dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yerini alacağını, bundan kimsenin şüphesi olmasın diyen Bayraktar, "Biz bedel ödedik, bedel öderiz. Bu devlet ikinci cihan harbinden sonra bağımsız kalan iki devletten birisidir. Diğer Müslüman devletlerin hepsi esir oldu, sadece iki devlet; Türkiye ile İran esir olmadı." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler