Kamalak, Trabzon'dan Türkiye'ye seslendi

HABER61.NET HABER SERVİSİTrabzon'a gelen Saadet Partisi Mustafa Kamalak, Yeni türkiye diyen Ak Parti Hükümetine yüklendi.

Kamalak, Trabzon'dan Türkiye'ye seslendi

HABER61.NET HABER SERVİSİ

Trabzon'a gelen Saadet Partisi Mustafa Kamalak, Yeni türkiye diyen Ak Parti Hükümetine yüklendi. Sizin yeni Türkiye anlayışını zinanın serbest olduğu Türkiye değil mi? sözleriyle dikkat çeken bir konuşma yapan Kamalak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise şunları söyledi;

Muhterem divani muhterem genel başkan yardımcılarım, hanım kardeşlerim, gençlerimiz, komşu illerden genel gönüldaşlarımızı selamlıyoruz. Rabbim bu kongremizi tüm islam camiası için hayırlı kılsın. Biz burada sıradan bir kongre yapmıyoruz ülkeyi kurtarmanın çaresini artıyroum. Tek çare milli görüştür tek çare milli görüşün temsilcisi olan Saadet Partisidir. Vicdan terazsinde tartalım eğer bu ülkenin kurtuluşu için başka bir çare varsa neden duruyorlar. Allah aşkına 90 yıllık CHP mi kurtarak, ırkçılık kavgasını körükleyenler mi kurtaracak, 13 yıldır bu ülkenin başında olan ve ülkeyi bölen AKP mi kurtaracak. Değerli kardeşlerim bunların hiç biri çare değildi. Trabzon'dayız elhamdüllillah Trabzon Osmanlının en büyük padişahlarından yavru Sultan Selimi yetiştiren ilimiz, Kanuni Sultan Süleymanı yetiştiren ilimiz. Kurtuluştan bahsediyoruz 13 yılın sonunda AK Parti ne yaptı. Bir tezkere geçirdi bu tezkere sonucu mehmetçil yurt dışına gönderilebilecek. Göğüsü iman dolu

"EYY AK PARTİ DÜRÜST OL"

Trabzonlu kardeşlerim acaba mehmetçik, sizin evlatlarınız hangi yabancı ülkeye göndetrilecek? İslam ülkelerine suriyeye ırak'a ne için gönderilecek orada ki kardeşlerinizi öldürsün diye. Daha vahimi yabancı askerler de Türkiye de koluşlanacak. Eyyyy AK PArti dürüst ol. yabancı asker dediğin kim? Osmanlıyı paramparca edenlerin torunları değil mi? Türkiye2yi İŞID den koruyacakmı öyle mi? 

Tezkere'yi okuyunca bir fıkra geldi aklıma. Birgün ormanların kralı yaralanmış inim inim inliyor o sırada kablumbağ çalılar arasından çıkıyor ne oldu diyor? Kablumbağ bizim çocuklar avcılar dışarı çıkmıştı onlar yapmış olmasın. Aslan diyor ki onların okları beni öldürmedi ama senin bu sözlerin öldirecek. İŞID de karşı bu ülke'yi koruyacaklar hemi. Henüz İŞID yokken Malatyamıza füze kalkanları yerleştirildi. erbakan hocamız dedi ki gevurun kalkanlarından bu ülkeye hayır gelmez. Bir plan vardı büyük Orta doğuyu yıkmak, bölmek. 22 Ülkeyi bölme planları islam ülkelerini hedef alıyor.Onlara göre bölünmesi gereken ülkelerden birisi de Türkiye'dir. 

Bu sırada "Saadet gelecek zülüm bitecek" sloganı salonda yankı buldu.

NATO nun bu zamana kadar bir islam ülkesine huzur getirdiğine şait olanınız var mı? Sayın cumhurbaşkanı sayın başbakan Türk Silah Kuvvetleri İŞID denen örgütle mücadele edemeyecek kadar aciz bir durumda mı? Ümitsizliğe katiyen yer yok elhamdüllih milli görüş saadet partisi vardır. Aziz milletimiz tarihin en karanlık döneminde bile dik durmuştur.

TÜRKİYE ÇATIŞMALARA YOL AÇACAK

Konuşmasında İktidara yüklenen ve "Yeni Türkiye" sloganına da değininen Kamalak "Açılımın sonunda ya Türkiye bölünecektir veya daha büyük çatışmalara yol açacaktır. Çünkü açılımın yönü belli değil. Hükümet efendm cenaze gelmiyor. Sen polisi çekersen yerini teslim edersen cenaze gelmez. Hükümete soruyorum açılım programı ile amaç ne dir? Özerklik mi vermek istiyorsun ne yapmak istiyorlar bilmiyorlar. Ama ben diyorum ki inanmış insanlarımız vardır sen sahip biz sahip olursak bu vatan batmayacak huzur için Saadet. Ortadoğuyu kan gölüne çevirmede payı olan parti AK Partidir. Küresel emperyalistler Irak'ı işgal ederken işgalci güçlere havaalanımızı emrine vermediniz mi? Hayır diyemezsiniz. 2007 yılına kadar Adana üstünden Iraklı kardeşlerimize bomba yağdırsın diye hizmet etmediniz mi? Gaddafi linç ederken bize destek verdikleri halde onların yok olması için destek vermediniz mi? Yüce mevlam bir kötülük görürseniz elinizle bertaraf ediniz buna gücünüz yetmez ise diliniz ile yasaklayanız buna da gücünüz yetmiyorsa kalbinizle naletleyiniz.Yeni Türkiye'den bahsediyorlar, yeni Türkiye zinanın serbest olduğu türkiye değil mi? Faizin hakim oldu Türkiye değil mi? Küresel emperyaliste hizmet veren Yeni Türkiye değil mi? Biz diyoruz ki yüreklerimizin parçalanmayacağı yeni Türkiye. Batıya kul köle olan değil Allah başı dik onurlu bir şahziyetli bir Türkiye" dedi.

"TRABZON İMANIN KALESİ"

Trabzon'da ki yönetim kuruluna ilişkin ise Kamalak şunları söyledi;
"60 kişilik bir yönetim kurulu oluşturacağız bir kişi olsa dahi eksik var. Bakın değerli arkadaşlarım kuran-ı kerim bizim yaşam haritamızdı. Çok süre var onda Süleyman alihim selam ekberi topluyor ve bir kuş eksik, hudut kuşu. Nerde diyor eğer meşru bir mazareti yoksa ona ciddi bir ceza vermemiz lazım eğer yönetim kuruluna o arkadaşlarımız gelmiyorsa takip etmemiz gerekiyor ve sen bu dava da varmısın yokmusun dememiz lazım. Trabzonumuzda 2 bin 226 sandık var bizim moderimize göre her bir sandık beş kişiden oluşmak zorunda. 2226 5 ile çarptığımızda 11130 kişi eder. Bu sadece erkek teşkilatı hanım kollarımızı, gençlik kollarımızı devreye soktuğumuzda bu rakam 2 mislilne çıkar. Yamamız gereken ilk şey modere uygun ilk yapıyı oluşturmamızdır. efendim zaman yok, imkan yok para yok, gibi mazeretler yok. İman varsa imkan vardır.Allah aşkına Trabzon için adam yok diyemeyiz iman kalesi olan Trabzon'da adam yoktur diye bişey diyemeyiz. Bu milletin göğünsü iman ile doludur kendi zafiyetimizi ve eksikliğimizi bu millete yükleyemeyiz. Arsin hidrolik ve organize sanayi bölgesini açmış akibiyeti belli değil. Araklı'ya tuğla fabrikasını yaptık durumu belli değil bizden sonra Trabzon'a hangi fabrika kuruldu. İç görüşleri sağlamk için Saadet. Huzur barış için tek çare Saadet.
HABER:BAHAR KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset