"Kaldır barajı,sandıkta görüşelim"

BDP Lideri Selahattin Demirtaş, barış süreci konusunda hükümeti sert şekilde eleştirdi. Demirtaş, BDP grubunda yaptığı konuşmada "Buradan tüm barışseverlere çağrı yapıyorum, hükümet süreci tıkamak üzeredir" dedi. Ak Parti'nin Sincan ve Kazlıçeşme'de yaptı

"Kaldır barajı,sandıkta görüşelim"
BDP Lideri Selahattin Demirtaş, barış süreci konusunda hükümeti sert şekilde eleştirdi. Demirtaş, BDP grubunda yaptığı konuşmada "Buradan tüm barışseverlere çağrı yapıyorum, hükümet süreci tıkamak üzeredir" dedi.
 
Ak Parti'nin Sincan ve Kazlıçeşme'de yaptığı mitinglere de atıfta bulunan Demirtaş, "Senin miting alanına gelen insan kadar insan cezaevine girip çıktı, utanmıyor musun?" dedi. Demirtaş, "Madem dış güçler var, faiz lobisi var! O zaman mitingi neden Ankara'da yapıyorsun? Gitsene wWashington'a. Orada toplasana milyonu" diye konuştu. BDP lideri Başbakan'ın mitinglerde kullandığı "Teröristbaşı" ifadesine de değindiği konuşmada, "Sayın Öcalan'la müzakere yapıyorsun sonra TV'lere çıkıp terörist başı diyorsun. Sen nesin o zaman?" dedi. 
 
"KALDIR BARAJI, SANDIKTA GÖRÜŞELİM..."
 
Demirtaş, seçim barajının kaldırılmasını da istediği konuşmasında, Başbakan'a hitaben "Sandıkta görüşelim. Kaldır barajı görüşelim. Partimiz üzerinde baskı yapıyor, hazine yardımı alıyorsun. Çocuk mu kandırıyorsun?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler