Kadir Topbaş'ın acı günü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 72 yaşında vefat eden yengesi Şefika Topbaş toprağa verildi.Başkan Topbaş'ın daha önce yaşamını yitiren ağabeyi Mustafa Topbaş'ın eşi Şefika Topbaş (72) bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kay

Kadir Topbaş'ın acı günü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 72 yaşında vefat eden yengesi Şefika Topbaş toprağa verildi.

Başkan Topbaş'ın daha önce yaşamını yitiren ağabeyi Mustafa Topbaş'ın eşi Şefika Topbaş (72) bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şefika Topbaş için Şişli Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Burada, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Şefika Topbaş'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, acılarını paylaşanlardan dua istediğini belirterek, ''Hepinize ayrı ayrı ailemiz adına teşekkür ediyorum. Duamız cennette buluşmak. Sizin geçmişlerinizle bizim geçmişlerimizle burada beraber olduğumuz gibi bu fani dünyanın geçici hayatında sürdürdüğümüz güzel hayatımızı, değişmeyecek zannettiğimiz hayatımızın bu acılarla geçici olduğunu görüyoruz. İnşallah o alemde komşu oluruz. Allah hiçbirinize acı ve keder göstermesin, dert vermesin, güzellikler sizlerin olsun'' diye konuştu.

Topbaş, ayrıca geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırısına da değinerek, ''Bu vatanı bize hediye eden gazilerimize, şehitlerimize rahmetle şükranlarımızı ifade etmek istiyorum. Daha geçen günlerde on kardeşimizi, şehidimizi toprağa verdik. Nice şehitler var, bu topraklarda. Hepinize ailem adına tekrar teşekkür ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler