Kabinede büyük revizyon var!

AK Parti MYK toplantısında olası kabine değişikliği ve bölge illeri de gündem oldu.AK Parti MYK toplantısında olası kabine değişikliği ve bölge illeri de gündem oldu. Bülent Arınç, Suat Kılıç’ın da aralarında bulunduğu bazı bakanların belediye başkanlığı

Kabinede büyük revizyon var!

AK Parti MYK toplantısında olası kabine değişikliği ve bölge illeri de gündem oldu.

AK Parti MYK toplantısında olası kabine değişikliği ve bölge illeri de gündem oldu. Bülent Arınç, Suat Kılıç’ın da aralarında bulunduğu bazı bakanların belediye başkanlığı için düşünüldüğü kaydedildi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında genel merkez binasında yapılan MYK toplantısında gündem, Suriye'ye olası müdahale ve 2014 yılında yapılacak yerel seçimler ile olası bakanlar kurulu değişikliği oldu.
Ekim ayında hayata geçirilmesi planlanan kabine değişikliği durumunda; Bülent Arınç’ın Bursa, Suat Kılıç’ın Samsun, Binali Yıldırım’ın İstanbul, Egemen Bağış’ın Kocaeli, Zafer Çağlayan’ın Mersin, Mehmet Ali Babacan’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına kaydırılacağı konuşulurken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in bakan yapılacağı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un ise Ekonomi Bakanlığına getirileceği konuşuluyor.

BÖLGEDE KİMLER KONUŞULDU?

AK Parti MYK toplantısında bölge illeri de gündeme geldi. Bölgede Ordu için iki isim ön plana çıktı. Bu isimler eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve eski milletvekili AK Parti Grup Başkanı Eyüp Fatsa. Giresun için Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ve eski milletvekili Turan Alçelik. Gümüşhane’de milletvekili Kemalettin Aydın, Rize’de ise Rize milletvekili, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Nusret Bayraktar’ın ön plana çıktığı konuşuluyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler