Kabine değişecek mi?

Başbakan Erdoğan, AB'ye üyelik müzakere süreciyle ilgili, "Hızlanmasını bekliyoruz. Hatta, açılıp kapanmayan fasıllarla ilgili girişimlerimiz var. Temenni ederiz ki açılıp da kapanmayan bu fasıllar da kapanma sürecine girer" dedi."Kabine'de revizyon her a

Kabine değişecek mi?

Başbakan Erdoğan, AB'ye üyelik müzakere süreciyle ilgili, "Hızlanmasını bekliyoruz. Hatta, açılıp kapanmayan fasıllarla ilgili girişimlerimiz var. Temenni ederiz ki açılıp da kapanmayan bu fasıllar da kapanma sürecine girer" dedi.

"Kabine'de revizyon her an olabilir"

Erdoğan, "Kabine'de revizyon her zaman her an olabilir ama şu anda böyle bir revizyon olur mu olmaz mı böyle bir düşüncem sözkonusu değil. Ama adaylıklar netleştikten sonra bazı yerlerde eğer bakan arkadaşlarımızdan aday olması gerekenler olursa çünkü neticeleri göreceğiz ona göre de adım atacağız. Eğer olması gerektiği takdirde bakan arkadaşlarımız da verilen görev neyse o göreve gitmek durumundadır. O zaman tabi ki o arkadaşlarımızın yerine bir değişiklik yapmamız gerekir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset