"İyi ki bu millet solculara itimat etmiyor"

Isparta’da çeşitli etkinliklere katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “İyi ki millet bu solculara itimat etmiyor. İtibar etseydi, 1970 model Ford’lara, millet Mercedes niyetine binmeye devam ederdi. Allah razı olsun ki onlara imkân vermediniz” dedi.Is

"İyi ki bu millet solculara itimat etmiyor"

Isparta’da çeşitli etkinliklere katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “İyi ki millet bu solculara itimat etmiyor. İtibar etseydi, 1970 model Ford’lara, millet Mercedes niyetine binmeye devam ederdi. Allah razı olsun ki onlara imkân vermediniz” dedi.

Isparta ziyareti kapsamında Barla Kız Kuran Kursu’nu ziyaret eden ve Bediüzzaman Said Nursi’nin kaldığı, Isparta İl Özel İdaresi’nce yaptırılan tadilatı devam eden evde incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, daha sonra Ispartalı işadamlarıyla bir araya geldi.
 
Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerinin ardından 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal döneminde, bir elinde Kuran-ı Kerim, diğer elinde bilgisayar olan ve altında “İşte ben böyle gençlik istiyorum, hem maneviyatı olacak hem de modern çağın gereklerini çok iyi bilecek, teknolojiyi çok iyi kullanacak’’ diye afişler asıldığını ancak bu afişlerin o dönemde alaya alındığını söyleyen Bozdağ, renkli televizyonlar ilk çıktığında da hükümetin eleştirildiğini kaydetti.
 
“Özel televizyonlar gelecek’’ diye de bazılarının “kıyameti kopardığını’’ ifade eden Bozdağ, “Ülkemizde bazı partiler var, her yeni adım atıldığında ‘Ülke bölünecek’ diyorlar. Bunların kehaneti tutsaydı, ortada Türkiye kalmazdı. Paramparça olurdu Türkiye. Rahmetli Özal, özel kanal açamadı.
 
Neden açamadı, bir metre önünü göremeyen aydınlar yüzünden’’ diye konuştu. Bozdağ, Türkiye’nin bugünlere kolay gelmediğini, engelleri direnç göstererek aştığını dile getirerek, şöyle dedi: “İşte biz bu adımları attığımızda Türkiye, bambaşka noktalara geliyor. İyi ki millet bu solculara itimat etmiyor. İtibar etseydi, 1970 model Ford’lara, millet Mercedes niyetine binmeye devam ederdi. Allah razı olsun ki onlara imkân vermediniz. Çünkü adamların zihniyeti ortada. Her yeniliğe karşılar, yenilik yapanlara ‘mürteci’ diye damga vuruyorlar.’’
 
"ŞİMDİ BİZ DE ŞAŞIRDIK"
 
Bozdağ partisinin il danışma toplantısında ise CHP’li Birgül Ayman Güler’in Meclis’teki sözlerine değindi, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun sesini yükseltmesi gerektiğini belirtti. Bozdağ şöyle konuştu: “Bu ırkçı düşünceye bizim çatımızın altında yer yok der, istifa etmiyorsa disipline sevk eder, ona ceza verir.
 
Öte yandan Hüseyin Aygün diye biri çıkıyor, terör örgütüne misafir mi oldu, misafir mi edildi bilinmiyor, terör örgütünü öven yaklaşımlarda bulunuyor. Bir yandan ırkçı, bir yandan teröre sempatiyle bakan bir yaklaşım var. Şimdi biz de şaşırdık.’’ Bozdağ Isparta’da Türkiye’nin en büyük Kuran matbaasını ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset