İşte CHP'nin "başörtüsü" kararı!

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, TBMM Genel Kurulu’na başörtüsü ile gelecek milletvekillerine karşı CHP’nin sergileyeceği tutum ile ilgili, "Ortak karar alınmayacak, herkes kendi fikrini söyleyecek" dedi.TBMM’de yapılan CHP kapalı grup toplantısında

İşte CHP'nin "başörtüsü" kararı!

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, TBMM Genel Kurulu’na başörtüsü ile gelecek milletvekillerine karşı CHP’nin sergileyeceği tutum ile ilgili, "Ortak karar alınmayacak, herkes kendi fikrini söyleyecek" dedi.

TBMM’de yapılan CHP kapalı grup toplantısında Genel Kurul’a başörtüsü ile gelecek milletvekillerine karşı sergilenecek tutum tartışılıyor. Basına kapalı yapılan toplantı çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, ortak bir karar alınmayacağını, herkesin kendi fikrini söyleyeceğini, Genel Kurul’da herhangi bir eylem olup olmayacağını ise bilmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler