İşte Çalışma Bakanının kafilesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kendi ekibini oluşturma çabasında..Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı 2 yıl sonra yeniden aynı koltuğuna oturdu ve beklendiği gibi kendi ekibini oluşturma çabasında muhtemel bakanlık üst düzey bürokratları da

İşte Çalışma Bakanının kafilesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kendi ekibini oluşturma çabasında..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı 2 yıl sonra yeniden aynı koltuğuna oturdu ve beklendiği gibi kendi ekibini oluşturma çabasında muhtemel bakanlık üst düzey bürokratları da aşağıdaki gibi...

Bakan Yardımcısı Halil Etyemez

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın tarihinde ilk bakan yardımcısı olacak olan, Konya Ereğli nüfusuna kayıtlı olan Halil Etyemez, altı çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak 1965 yılında Yusufeli'de (Bakanıyla aynı ilçede) doğdu. İlköğretim müfettişliği, Eğitimciler Birliği Sendikası'nda yöneticilik yaptı, 12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilen milletvekili genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Konya milletvekili adayı olarak seçime girdi ama kazanamadı. Şimdi Bakan yardımcısı oluyor hayırlı olsun.

Merak edilen müsteşar Tekin Arslan

1966 yılında Ankara'da doğdu. Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı ve Mülkiye Başmüfettişliği görevlerinde bulundu. 2003 yılı Nisan ayından 2005 yılı sonuna kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Danışmanı olarak görev yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Tekinarslan 27.04.2009 tarihi itibarıyla Başbakanlık Devlet Personel Başkanı olmuştu. Bakanlığı iyi tanıyan birisi ve doğru bir karar gibi görünüyor.

SGK Başkanı Fatih Acar

22 Mart 1966 tarihinde Samsun'un Ladik İlçesi'nde doğdu. Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolörlüğü yapan ACAR, Bursa, Adana defterdarlığı ve vergi dairesi başkanlığından sonra 2008 yılından beridirSGK Başkan Yardımcısı olup son seçimlerde milletvekili adayı olmuş, seçimlerden vekil olarak çıkamamıştır. SGK'yı en iyi tanıyan, iletişime açık, dürüst ve sessiz sedasız devrimler yapacak kadar da dirayetli birisi. Şu an merkez ve taşrada çalışan ekibi de kuran kişidir. SGK'nın gerçekten kendisine ihtiyacı vardı. Hayırlı bir karar.

Müsteşar Yardımcısı İşkur'dan Namık Ata

İŞKUR eski genel müdürü olan Ata, İsşizlik Sigortası birikimlerinin değerlendirilmesinde de rol üstlenmişti. En son bir önceki Çalışma Bakanı zamanında da görevden alınmış ve bakanlıkmüşavirliğine atanmıştı. Birikimlerini umarım moralini bozmadan değerlendirir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler