İşte Başbakanın yeni aracı

Devletin zirvesinde güvenlik her şeyin önünde gelir. Özellikle de sık sık otomobille yolculuk yapıyorsanız, içinde bulunduğunuz aracın sizi çok sıkı bir şekilde koruması gerekir. Başbakan Erdoğan da günün standartlarını belirleyen yeni makam aracıyla artı

İşte Başbakanın yeni aracı

Devletin zirvesinde güvenlik her şeyin önünde gelir. Özellikle de sık sık otomobille yolculuk yapıyorsanız, içinde bulunduğunuz aracın sizi çok sıkı bir şekilde koruması gerekir. Başbakan Erdoğan da günün standartlarını belirleyen yeni makam aracıyla artık daha güvende. BMW'nin amiral gemisi 7 Serisi'nin zırhlı versiyonu olan araç 760Li High Security adını taşıyor.

basbakan-araba.jpg

Aracın saydam olmayan bölümleri şu an kabul gören en yüksek balistik koruma seviyesi olan VR9'u karşılarken, bunun anlamı aracın içindekileri ağır makineli silahlardan el bombalarına kadar etkilenmemesi. 6 cm kalınlığındaki polikarbonat cam yüzeyler de AK-47 ya da bilinen adıyla Kalaşnikof tüfeklerine mukavemet gösterebiliyorlar

basbakan-araba1.jpg

Almanya satış fiyatı 450.000 Euro olan BMW 760Li High Security, Başbakanlık tarafından kamu yararını gözetmek adına Almanya'dan aylık 6.500 Euro karşılığında kiralandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset