İşler'den bayrak olayına "Paralel" yorumu!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Diyarbakır Lice’de Askeri Garnizon’da Türk bayrağının indirilmesi olayına ilişkin, “Bu olay yaşandıktan sonra paralel örgüt üyeleri ve sempatizanlarının sosyal medyada adeta bayram yaptıklarını görüyoruz" dedi.Başbakan

İşler'den bayrak olayına "Paralel" yorumu!

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Diyarbakır Lice’de Askeri Garnizon’da Türk bayrağının indirilmesi olayına ilişkin, “Bu olay yaşandıktan sonra paralel örgüt üyeleri ve sempatizanlarının sosyal medyada adeta bayram yaptıklarını görüyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı İşler, katıldığı bir canlı yayında Diyarbakır Lice’deki Türk bayrağının indirilmesi olayıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Olayın çok çirkin bir provokasyon olduğunu belirten İşler, “Başbakanımızın bayrak konusundaki hassasiyeti herkesin malumudur. AK Parti olarak yola çıkarken ’tek bayrak, tek devlet, tek millet’ demiştik. Uluslararası toplantılarda yerdeki bayrağı yerden alarak cebine koyması, Başbakanımızın bayrak konusundaki hassasiyetini gösteriyor. Bayrak bizim kutsalımızdır, bayrak konusunda yapılan provokasyonu kabul etmemiz mümkün değil. Soruşturmalar başlamıştır, suçlu bulunan görevliler cezalandırılacaktır" diye konuştu.

“PARALEL ÖRGÜT ÜYELERİ SOSYAL MEDYADA BAYRAM YAPTI”

İşler, bayrak indirme olayı ile ilgili sosyal medyada yazılanlarla ilgili “Bu olay yaşandıktan sonra paralel örgüt üyelerinin ve sempatizanlarının sosyal medyada adeta bayram yaptıklarını görüyoruz. ‘Bu olay yaşandı, hükümet zor duruma düştü, biz de sevinelim’ diyorlar. Hükümete nasıl zarar verebiliriz diye düşünüyorlar. Aynısını 30 Mart öncesinde de yaptılar ama halktan tokat yediler. Sağduyulu kardeşlerimize sesleniyorum böyle bir olaya sevinilmez” değerlendirmesinde bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler