İskenderoğlu aday adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması düzenleyen İskenderoğlu, “Hayır ve iyiliklere vesile olmasını dileyerek milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım. Öncelikle bu kararı vermen için yanımda olan ve beni destekleye

İskenderoğlu aday adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması düzenleyen İskenderoğlu, “Hayır ve iyiliklere vesile olmasını dileyerek milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım. Öncelikle bu kararı vermen için yanımda olan ve beni destekleyen herkese çok teşekkürü bir borç bilirim. Ülkemizin aydınlık ve güçlü yarınlarına destek olmak, birlik ve beraberliğimizin daha güçlü ve sarsılmaz bir şekilde devamı için huzur ve mutluluğumuzun daim olması ve sözü hakkıyla hakka ve halka layık olarak söylemek için aday oldum. Allah mahcup etmesin dileyerek söz ve yetki sahibi olmak adına bu seçime bende varım diyorum ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler