İskender: Refah getirmek için yola çıktık

AK Parti’de gerçekleştirilmiş olan temayül sonrası çalışmalarına ara vermeyen AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Ziya İskender belde ve köyleri ziyaret ediyor.  Yapmış olduğu çalışmalar ve aday olması halinde gerçekleştireceği projeleri vatandaşlar

İskender: Refah getirmek için yola çıktık

AK Parti’de gerçekleştirilmiş olan temayül sonrası çalışmalarına ara vermeyen AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Ziya İskender belde ve köyleri ziyaret ediyor.  Yapmış olduğu çalışmalar ve aday olması halinde gerçekleştireceği projeleri vatandaşlarla paylaşan İskender’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İskender, kendisinin de köyde doğduğunu ifade ederek şunları kaydetti. “Ben’de köylerde yetiştim köyde büyüm. Köylülerimizin bütün yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyorum. Köylere hizmet gelmediği sürece köylünün yüzü gülmez. Biz ekip olarak köylü kentli herkese hizmet, huzur ve refah getirmek üzere yola çıktık.” Dedi.

Beldelere ve köylere gereken önemin verileceğini belirten Ziya İskender “Yomra’nın merkezinden en ücra köşesine kadar herkesi dinliyoruz ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ziyaret ettiğimiz yerlerin eksiklikleri nedir? Nelere ihtiyaç var bunları belirliyoruz. Tabiî ki aday olup halkımızın teveccühü ile seçildiğim takdirde ihtiyaçları ve eksiklikleri ivedi olarak gidereceğiz” dedi. Yapmış oldukları ziyaret ve çalışmaların hiçbir zaman boşa gitmeyeceğinin altını çizen İskender şunları kaydetti. “Yomra’nin ihtiyaçlarını ve isteklerini belirliyoruz. Mahallesinden köyüne ve beldesine kadar her kesimi dinliyoruz. Bu çalışmaları AK Partinin Aday Adayı olarak yapıyoruz. Bütün bu çalışmalar en sonunda değerlendirilmek üzere İlçe Yönetimimiz ve diğer adaylarımız ile paylaşılacaktır. Yomra için gelecek vaad eden çalışmaları böylelikle uygulamaya alınmış olacak.”

ziya2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler