İran'dan Türkiye açıklaması

İran Dışişleri Bakanı Salihi’den yaptığı  açıklamada:"İran ve Türkiye rakip değil, birbirinin tamamlayıcısıdır. Sorumsuzca ve bilinçsizce açıklama yapanlara gereken uyarıda bulunduk"DAVUTOĞLU UYARMIŞTI!Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun İran Dışişleri B

İran'dan Türkiye açıklaması

İran Dışişleri Bakanı Salihi’den yaptığı  açıklamada:

"İran ve Türkiye rakip değil, birbirinin tamamlayıcısıdır. Sorumsuzca ve bilinçsizce açıklama yapanlara gereken uyarıda bulunduk"

DAVUTOĞLU UYARMIŞTI!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi’yi arayarak İran Meclisi Dış Politika ve Ulusal Güvenlik Komisyonu Başkan Vekili Hüseyin İbrahimi’nin NATO füze kalkanı sisteminin Malatya’ya kurulması planlanan radarı hakkında yaptığı açıklamalara ilişkin izahat istediği bildirildi.

İbrahimi, İran silahlı güçlerinin Türkiye’de kurulması öngörülen NATO füze kalkanı sistemini etkisizleştirmek için planlarının olduğu, yapılacak herhangi bir saldırı durumunda söz konusu kalkanın “kesinlikle” hedef alınacağını söylemişti..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset