Irak'a bir tepki de AK Parti'den!

Irak'ın, Kerkük ziyareti için MHP lideri Bahçeli'ye vize vermemesi AK Parti'den de tepki gördü. Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik yatığı açıklamada "Irak büyük yanlış yaptı" dedi. Irak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Ramazan Bayramı'nda yapmayı planladığı

Irak'a bir tepki de AK Parti'den!

Irak'ın, Kerkük ziyareti için MHP lideri Bahçeli'ye vize vermemesi AK Parti'den de tepki gördü. Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik yatığı açıklamada "Irak büyük yanlış yaptı" dedi.

 

Irak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Ramazan Bayramı'nda yapmayı planladığı Kerkük gezisi için vize vermedi.

 Bahçeli'nin sert tepkisine neden olan olayla ilgili AK Parti'den de bir açıklama geldi.

 Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Irak Merkezi Hükümeti sayın Bahçeli'ye vize vermeyerek çok büyük bir yanlış yapmıştır" dedi.

 Çelik, "Irak Merkezi Hükümeti'ni bu anlamda kınıyoruz.Sayın Bahçeli'nin oraya gitmesini ve Kerküklü kardeşlerimizle bir araya gelmesini arzu ederdik. Ortaya çıkan tablo, Irak Merkezi Hükümeti açısından ve Irak Başbakanı Maliki açısından iç açıcı bir tablo eğildir. Türkiye'de önemli bir partinin genel başkanının bu şekilde engellenmesi, Irak Merkezi Hükümeti açısından olumlu bir tablo anlamına gelmez. Açıkça kınıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset