İnsanlarımız siyasette yenilenme bekliyor

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mesut İskenderoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.Aday adayı İskendeoğlu, çeşitli ziyaretler proğramı kapsamında bütün sivil toplum örgüt

İnsanlarımız siyasette yenilenme bekliyor

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mesut İskenderoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Aday adayı İskendeoğlu, çeşitli ziyaretler proğramı kapsamında bütün sivil toplum örgütlerine gittiklerini ve edindikleri izlenimlerde insanların vekillik müessesesinden beklentilerin yüksek olduğunu gördüklerini söyledi.

AK Parti’nin sloganlarının halkın beklentileriyle örtüştüğüne inandıklarını kaydeden İskenderoğlu, “Trabzon’da elimizden geldiği kadar bütün sivil toplum örgütlerini gittik ve bu anlamda çeşitli ziyaretlerimiz oldu. Bu süreçte şunu gördük, insanların vekillik müessesinden beklentileri çok yüksek. Çoğu insanın siyasette yenilenmeye, yeni bir düşünceye olan meraklarının gün geçtikçe arttığı fark ettik. Partimizin sloganının bu anlamda halkın beklentileriyle örtüştüğünü inanıyorum. Yeni Türkiye, Yeni Anayasa sloganının bu anlamda halkta çok büyük bir karşılığının olduğunu yaptığım ziyaretlerde görme fırsatını buldum. İnsanlar artık bir şeylerin iyi olmasını istiyor.

Vatandaşlarımız bizim ülkemizdeki siyasetinde günden güne iyi gitmesi istiyor. Bir şeylerin bir an önce değişmesini istiyor. Çünkü bu tempoyla bizim bir yerleri yakalamamız epey vakit alacağını bildiği için hızlı bir değişimden yana olduğunu ben kendi adıma gördüm” dedi.

20150325aw363871_01.jpgTURİZM VE EĞİTİM KONUSUNDA BÜYÜK BEKLENTİ VAR

Trabzon’da özellikle turizm ve eğitim konusunda çok büyük bir beklenti olduğuna dikkat çeken İskenderoğlu, “Trabzon’da özellikle turizm ve eğitim konusunda bir katkı sağlamak adına çok büyük bir beklenti var. İnsanların Trabzon’un geleceği adına neler yapılması gerektiğini sorduğumuzda özellikle turizm alanında ciddi anlamda bir şeyler yapılırsa bunun Trabzon’da her kesimi etki edeceğini ve Trabzon’daki insanların refahının arttırılması konusunda çok ciddi bir lokomotif görevi göreceğini söylediklerini gördük.

Eğer nasip olursa bir gün vekil olursak bunları takip konusundan elimizden geleni yapacağız. İnsanların devletten beklentileri konusunda şunu fark ettim, insanlar artık daha dokunabileceği alınan kararlar sürecine katılımı bizzat yapacağı bir yapı istediğini gördüm. Bu anlamda partimizin bu hafta içerisinde yapmış olduğu STK temayülünün de bence çok karşılığı var. İnsanlar ben karar veriyim diyor. Bizim partimiz buna öncelik yaptı, bu inşallah gelecekte daha güzel bir noktaya gelecek. Biz inanıyorum ki ülkemizin daha da demokratikleşmesi adına Avrupa seyiyesine hatta onlarnda daha yukarına çıkarak seviyeleşmesi adına çok güzel bir süreç olduğunu düşünüyorum. Bu yapılanlar halktan karşılığını görecektir. Bizim halkımız her şeyin en iyisine layık. Çünkü bu millet geçmişte çok büyük işler başardı. Gelecekte başarmaması için hiçbir neden yok. Temayül sonuçlarını bende çok merak ediyorum, inşallah bizi tercih etmişlerdir. Bizlere bu kutlu yolsa inşallah destek verilir. Bizde gereğini yaparız diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler