“İnsanlar 7 Haziran’dan sonraki süreci çok iyi takip etmişler"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ertekin, "İnsanlar 7 Haziran'dan sonraki süreci çok iyi takip etmişler. Çok iyi dinlemişler. Tabiri caizse röntgeni çok iyi çekmişler" dedi.AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Emin

“İnsanlar 7 Haziran’dan sonraki süreci çok iyi takip etmişler"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ertekin, "İnsanlar 7 Haziran'dan sonraki süreci çok iyi takip etmişler. Çok iyi dinlemişler. Tabiri caizse röntgeni çok iyi çekmişler" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ertekin, seçim çalışmaları kapsamında Bakırköy'de esnaf ziyaretinde bulundu. Ertekin, "Vatandaşa inmek lazım ve vatandaşa bazı şeyleri anlatmak lazım. Vatandaş ile oturup hasbihal ettiğiniz zaman, dertlerini dinlediğiniz zaman, bir şeyler anlattığınız zaman vatandaş ile anlaşabiliyorsunuz. Ülkenin durumu ortada. Bazı vatandaşlarımız 7 Haziran sonrasında yaşanan istikrarsızlık olmasın diye biraz daha hassas düşünüyor. Bizleri biraz daha dikkatli dinliyorlar. Seçim beyannamemizi açıkladıktan sonra her kesime yönelik avantajlar çıktı. İnsanlar bir beklenti içindeydi. Bu beklentileri karşıladık. Çok olumlu tepki alıyoruz. 7 Haziran'dan sonraki süreci çok iyi takip etmişler. Çok iyi dinlemişler. Tabiri caizse röntgeni çok iyi çekmişler. Ben çok iyi görüyorum. İnşallah bu da sandığa yansır. Bu süreç kısa bir süreç. Ne kadar fazla vatandaşa ulaşırsak o kadar daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin seçim beyannamesini de değerlendiren AK Partili Ertekin, "Vatandaşımızın aklında diğer partilerin beyannamelerinden hiç bir şey yok. Çünkü diğer partiler seçim beyannamelerinde o kadar abartılı şeyler açıkladılar ki; ne bu dönemde, ne de önceki dönemde, kimse onların bunları yapacaklarına inanmıyor. Ama AK Parti'nin seçim beyannamesini gidip bir esnafa anlatmaya başladığım zaman tamam diyor. Siz bunları bunları söylediniz, siz yaparsınız. Çünkü vatandaş bizim verdiğimiz sözü yerine getireceğine inanıyor. Vatandaş seçim beyannamemize hakim. İnanmışlar. Tabii bunların ince detaylarını anlatmak lazım" dedi.

Seçim sonuçlarının AK Parti açısından iyi olacağına değinen Ertekin, "Biz Allah'ın izniyle iyi bir sonuç yakalayacağız diye düşünüyorum. Çünkü vatandaştan gelen tepkiler öyle. Olumlu mesajlar alıyorum. Çok iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset