İmamoğlu: Beylikdüzü’nü değerine kavuşturacağız

Mart ayında gerçekleşecek Yerel Seçimler öncesi enerjisi ve güler yüzüyle Beylikdüzü halkının kalbini kazanmaya devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara kimi zaman sabahın erken saatinde işlerine giderken poğaça ikram e

İmamoğlu: Beylikdüzü’nü değerine kavuşturacağız

Mart ayında gerçekleşecek Yerel Seçimler öncesi enerjisi ve güler yüzüyle Beylikdüzü halkının kalbini kazanmaya devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara kimi zaman sabahın erken saatinde işlerine giderken poğaça ikram edip hayırlı işler dilerken, kimi zaman da evlerine misafir olup dertlerini dinliyor.

“Ne kadar çok kalp kazanırsak tevazuumuz da o kadar artacak”

Gürpınar Mahallesi’nde devam ettiği ziyaretlerde, Beylikdüzü’nde vatandaşın derdini dert edinen, sorunlarını birlikte çözen bir Belediye Başkanı olacağını vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “ Ne kadar çok kalp kazanırsak tevazuumuz da o kadar artacak. Biz Beylikdüzü’nde önce insan diyen sosyal demokrat anlayışın temsilcileri olacağız. Beylikdüzü’nü değerine kavuşturacağız. Söz veriyorum” dedi.

Halkın bir arada olduğu ve birlikte ürettiği bir Beylikdüzü için göreve talip olduklarını ifade eden Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü ilçe olamadı, insanlar Beylikdüzülüyüm, diyemiyor. Biz bunun farkındayız. Bizim olduğumuz yerel yönetimde çocuklar rahat edecek, insanlar mutlu ve huzurlu bir yaşam sürecek” şeklinde konuştu.

“İstanbul’un en iyi okulları Beylikdüzü’nde olacak”

Gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde ise eğitimcilerin okulların fiziki sorunlarıyla ilgilenmek zorunda bırakılmasının doğru olmadığına değinen İmamoğlu, bu sorunu çözmenin yerel yönetimin görevi olduğunu belirterek, “Bu bir öncelik meselesi. Biz eğitimi önemsiyoruz. 30 Mart’tan sonra okullar tatil olduğunda okul müdürlerimize ve aile birliklerimize okulu bize bırakın, size yenileyip teslim edelim diyeceğiz. Fiziki sorunlar eğitimcimizin sorunu olmayacak. İstanbul’un en iyi okulları Beylikdüzü’nde olacak” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset