İlk sahte oy pusulası bu ilden çıktı

Van'ın Özalp İlçesi Bodurağaç Köyü'nde 2 kişinin üzerinde gerçeğinden ayırt edilemeyen 2 sahte oy pusulası ele geçirildi.Özalp İlçesi Bodurağaç Köyü'nde durumlarından şüpelenilen A.R.S. ile T.S.'nin üst araması yapıldı. Yapılan aramada bu kişilerin üzerin

İlk sahte oy pusulası bu ilden çıktı

Van'ın Özalp İlçesi Bodurağaç Köyü'nde 2 kişinin üzerinde gerçeğinden ayırt edilemeyen 2 sahte oy pusulası ele geçirildi.

Özalp İlçesi Bodurağaç Köyü'nde durumlarından şüpelenilen A.R.S. ile T.S.'nin üst araması yapıldı. Yapılan aramada bu kişilerin üzerinde BDP'nin desteklediği bağımsız aday Özdal Üçer'in adının bulunduğu bölüme 'evet' yazılı aslına uygun 2 oy pusulası bulundu. Bu kişiler gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

Van'ın, Akköprü ile İskele Mahalleleri'ndeki okullarda, başkasının yerine oy kullanmaya çalışan M.T. ile K.A, sandık görevlileri tarafından fark edildi. Polise haber verilmesi üzerine bu kişiler de gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset