İlginç Büyükburç açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erol Büyükburç'un ölümü üzerine açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı Erol Büyükburç'un vefatına ilişkin, "Bizim pop müziğinde değerli sanatçımız Erol Büyükburç'un bugün evinde ölü olarak bulunduğuna dair haberi aldık. Bunda

İlginç Büyükburç açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erol Büyükburç'un ölümü üzerine açıklama yaptı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı Erol Büyükburç'un vefatına ilişkin, "Bizim pop müziğinde değerli sanatçımız Erol Büyükburç'un bugün evinde ölü olarak bulunduğuna dair haberi aldık. Bundan dolayı hüznümüz var.
 
"ÖLÜMÜ DÜŞÜNDÜRÜCÜ"
Kendisine rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Özellikle de yarınki bir program öncesinde böyle bir şeyin gerçekleşmiş olması düşündürücüdür. Şu anda güvenlik güçlerimizden henüz bu işin neticesini almadık. Nedir, ne değildir... Bu bir adli tıp konusudur. Adli tıp incelemelerini yapacaktır, ondan sonra da bizlere gerekli bilgiler bu konuyla ilgili verilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler