"İktidara talip olan tek parti AK Parti’dir"

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Volkan Bozkır, iktidara talip olan tek partinin AK Parti olduğunu söyledi.Eski Avrupa Birliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Volkan Bozkır, Sarıyer Hacıos

"İktidara talip olan tek parti AK Parti’dir"

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Volkan Bozkır, iktidara talip olan tek partinin AK Parti olduğunu söyledi.

Eski Avrupa Birliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Volkan Bozkır, Sarıyer Hacıosman metro durağındaki AK Parti seçim irtibat noktasında vatandaşlara aşure dağıttı. Özellikle gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Bozkır, gençlere hem aşure dağıttı hem de bol bol fotoğraf çektirdi. Bozkır, AK Nokta'nın yanında bulunan CHP ve MHP stantlarını da ziyaret ederek, görevlilere aşure ikramında bulundu.

Diyarbakır'da IŞİD terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda şehit düşen polis memurlarına çok üzüldüğünü belirten Bozkır, "Öncelikle şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. 7 Haziran seçimleriyle ortaya çıkan tablonun ardından terör örgütleri, Türkiye'de istikrar ve hükümet yok, boşluk var düşüncesiyle başlarını yılan deliğinden çıkardı. Ama devlet her zaman bakidir. Türkiye hiçbir zaman hükümetsiz kalmadı ve zor anlarda gerekli bütün kararlar alındı. Dolayısıyla terörle mücadeleye bütün gücümüzle devam edeceğiz. Teröristler silahlarını bırakana kadar bu operasyonlar sürecektir" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerine çok az bir süre kaldığını belirten Bozkır, "Ülkenin istikrar ve huzuru için bu seçim çok önemli. Onun için bu seçimlerden AK Parti'nin tek başına iktidar olarak çıkması önem arz ediyor. Zaten iktidara talip olan tek parti var. Diğer partiler daha çok barajı aşmanın ve koalisyon kurmanın peşinde. Biz AK Parti olarak sorumluluk bilinci ile iktidara talip olan bir partiyiz. Dolayısıyla bu son birkaç gün zarfında da milletimizin tercihinin bu yönde olması için gayret sarf ediyoruz" dedi.

7 Haziran'da Avrupa'da kullanılan oyların büyük bir çoğunluğunu AK Parti'nin aldığını ifade eden Bozkır, "7 Haziran seçimlerinde yurt dışındaki vatandaşlarımız ilk defa oy kullandı. Çünkü yaz aylarında orada yaşayan kardeşlerimizin Türkiye'ye geliş dönemleri olduğu için beklediğimiz kadar oy kullanılmadı. 2 buçuk milyon kişiden sadece 1 milyonu oy kullanıldı. Ama bu seçimlerde bu daha fazla oy kullanılacağını düşünüyorum. AK Parti olarak Avrupa oylarında büyük bir çoğunluğa sahibiz. Bu seçimlerde de aynı sonuçları bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset