İktidara gelme hevesleri var ama...

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, "Yapamayacaklarını söyleyerek başkalarının yaptıklarına sahip çıkarak, başkalarının yaptıklarına çamur atarak, iktidara gelme hevesi içerinde olanları görüyoruz. " dedi.Vakfıkebir

İktidara gelme hevesleri var ama...

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, "Yapamayacaklarını söyleyerek başkalarının yaptıklarına sahip çıkarak, başkalarının yaptıklarına çamur atarak, iktidara gelme hevesi içerinde olanları görüyoruz. " dedi.

Vakfıkebir ilçe teşkilatının Sabri Bahadır Kültür Merkezin de düzenlediği ve köy muhtarlarının da katıldığı yemekli toplantıda konuşan Bayraktar, "Artık başkalarını kapısında dilenen değil, emir altına alınan devlet değil, sözü dinlenilen saygı gören bir devlet olduk. Fotoğrafın büyüğü budur. Yapılan yanlışlıkları, yapılan kusurları, yıllarca koalisyonlarla ülkenin kaybettiği kanı tekrar kazandık. Başı dik alnı açık bir devlet haline geldik. Özgüven kazanmış bir devletin, bir liderin mensupları olduk. Bunlar kolay işler değil. İktidara gelmesi hayal olanlar Göle maya çalayım da ya tutarsa misali, eski tabirle 'körler sağırlar birbirini ağırlar' misali konuşuyorlar. Bunlara prim vermeyin. Burada size büyük görevler düşüyor. Bizleri daha çok desteklemenizi istiyoruz. Türkiye'nin hızını kesmeye çalışan muhalefet partilerine fırsat vermeyin. " dedi.

Bayraktar, yapamayacaklarını söyleyerek başkalarının yaptıklarına sahip çıkarak, başkalarının yaptıklarına çamur atarak, iktidara gelme hevesi içerinde olanlar olduğunu söyledi. Bayraktan şöyle konuştu: "Biz kendi imkanlarımız ile yaptıklarımızı söyleyeceğiz. Biz yaptıklarımızı yapacaklarımızı söyleyeceğiz. Bu bakımdan bu Seçim çok önemlidir. Çamur atıyorlar, yalan konuşuyorlar ama Allah korusun Allah şaşırtmasın gece gündüz çalışan bir liderimiz var. Liderimizin ekseni vatandır, ekseni millettir, ekseni halka hizmettir. Böyle bir başbakanımız var. Bizde onun beşinden takıldık gayret ediyoruz. Bu bakımdan 235 bin Oyunuzu 285 bin yaptığımız zaman biz burada Trabzon milletvekili olarak 6-0 yapmış oluruz. Eğer diğer partililer kazanırsa Trabzon'a yatırım getirebilecekler mi ' Trabzon için proje üretebilecekler mi' Trabzon için getirilen projeleri hayata getirebilecekler mi? Kesinlikle hayır. Trabzon' dan 6 milletvekili arkadaş Ankara' ya gidersek hükümetin yakasına çok güçlü yapışırız. Devletin yakasına çok yapışırız. Bizim her istediğimizi yaptırırız. Trabzon' un bütün köy yollarını, bütün grup yollarını asfaltlatırız. Trabzon Büyükşehir olacak Şalpazarı ilçesine bağlı Geyikli Belediyesinden tutunda Çaykara' nın uzun gölüne varana kadar bütün köy yollarını Trabzon' a bir saate 1 Saat 15 dakikaya akıtırız. Trabzon Büyükşehir olur, cazibe merkezi olur. Trabzon yatırım merkezi olur. Bu nedenle Trabzon çok değişik bir imaj ile çok değişik mesajla Ankara' ya gitmemiz lazım. Biz bu seçimde parti ayrımı yapmayalım. Trabzon' un geleceği için mutlaka Trabzon'dan değişik bir olgu yakalayalım. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset