İktidar ve muhalefet karşı karşıya!

 Başbakan Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 'Kürt sorunu' zirvesi, bugün saat 15.30'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.Kılıçdaroğlu'nun görüşmeye genel başkan yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Faruk Loğoğlu ile birlikte g

İktidar ve muhalefet karşı karşıya!

 

Başbakan Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 'Kürt sorunu' zirvesi, bugün saat 15.30'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kılıçdaroğlu'nun görüşmeye genel başkan yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Faruk Loğoğlu ile birlikte gitmesi bekleniyor. CHP lideri, görüşmede Erdoğan'a Kürt sorununun çözümüne ilişkin hazırladıkları 10 maddelik öneri metnini sunacak ve TBMM bünyesinde kurulmasını istedikleri 'Toplumsal Mutabakat Komisyonu' ile Meclis dışında oluşturulmasını önerdikleri 'Akil İnsanlar Grubu'na ilişkin bilgi verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler