İktidar fitilini Trabzon'da ateşledik

MHP Trabzon Milletvekili Adayı, eski Bakan Koray Aydın, Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde coşkuyla karşılandı. Aydın miting alanında yaptığı konuşmasında, MHP’nin Trabzon’da iktidar fitilini ateşlediğini belirterek, “ İşaret fişeği gökyüzüne doğru yükseliy

İktidar fitilini Trabzon'da ateşledik

MHP Trabzon Milletvekili Adayı, eski Bakan Koray Aydın, Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde coşkuyla karşılandı. Aydın miting alanında yaptığı konuşmasında, MHP’nin Trabzon’da iktidar fitilini ateşlediğini belirterek, “ İşaret fişeği gökyüzüne doğru yükseliyor” dedi.

 

BİR OYUN VEBALİ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı, eski Bakan Koray Aydın, Vakfıkebir’de yaptığı konuşmada, “Değerli hemşerilerim, cenabı hak bize nasip ette ve yeniden bu meydanlarda buluştuk. Nerden nereye. Bizi yıkmaya, yok etmeye çalışanlara öğle bir tokat vurduk ki bizi yıkmaya çalışanlar yıkıldı. Bizde cenabı hakkın lütfüyle bugün karşınıza geldik. Allahımıza şükürler olsun.

 

Trabzon’da seçim meydanları ısınıyor. Dünün mamur insanları ben bilirim, ben yaparım, benim dediğim olur, ben hükmederim diyerek, çaka takarak yürüyenler bugün Trabzon’da papuçun pahalı olduğunu gördüler ve meydanları MHP’ye emanet ettiler. Çünkü bu seçimde Türk halkı sadece milletvekili adaylarını seçmek için bir oylama yapmayacak. Türkiye’nin geleceğini oylayacak. Çünkü bu seçimde bir oyun herkes için vebali var. Bunu en ücra köşedeki insanımıza kadar anlatmak gibi bir vazifemiz var” dedi.

 

ANAYASAYI NEDEN GİZLİYORSUN

Bizden Türkiye’yi istiyorlar diyen Koray Aydın, “Ağızlarından salya akanlar çok değil beş gün önce İstanbul’da Türk bayrağını indirip, Diyarbakır’da da Atatürk büstüne apo posteri giydirirken şunu söylüyorlar bizlere, biz bu iktidarı susturduk biz bu iktidarı sindirdik vuruşa vuruşa sindire sindire kabul ettire ettire her dediğimizi yaptırıyoruz. Bunu televizyonlarınızı açarsanız, vatan hainlerini, ajanları servis elemanlarıyla bu millete verilen mesajları homurdanarak izledikleri de buluyorum. AKP 2009’da Kürt açılımı dedi ve bir açılım ortaya attı.

 

Kürt açılımı dedi de içini doldurmadı ama onun Kürt açılımı deyipte içini doldurmadığını daha sonra BTP ve TÜSİAD doldurdu. Ne kadar dönek, liboş, eski fikir kırıntılı insanlar varsa onlarla doldurdu. Plan bizi alıştırmak, bizi uyuşturmak, bizi fikir planında alıştırarak tepkimizi ortadan kaldırmak. Niye çünkü uyandırırsak, ne olacaklarını bildikleri için uyuta uyuta sindire sindire alıştıra alıştıra getiriyorlar. Ama önümüzdeki fotoğraf net. O fotoğrafa bir bakın. O fotoğrafta şu, iki dilli iki bayraklı bir federasyon kuracaklarını artık herkes biliyor. Artık bunu AKP,  BTP’lilerle anlaşarak sindire sindire bu noktaya getirdiler.

 

12 Haziran’dan sonra da olacaklar belli. Başbakan diyor ki, ben yeni anayasa yapacağım. Peki, sayın başbakan yeni anayasa yapacaksın da içine ne koyacaksın.  Niye söylemiyorsun. Niye bu milletle bunu paylaşmıyorsun. Niye gizliyorsun. Ben önce oyu alıp sonra işime bakarım diyor. Öyle yağma yok. Biz bu vatanı sokakta bulmadık başbakan. Öyle her istediğini yapamazsın. Bu millet sabrediyorsa, sesini çıkarmıyorsa, biriktiriyor ve sabrediyor. Belki sende vazgeçersin diye sabırla bekliyorlar” şeklinde konuştu.

 

BU OYUN BOZULACAK

Koray Aydın, “Bakın Ortadoğu yanıyor. Büyük Ortadoğu projesi işliyor. Her gün bir ülke ayaklanma ile ülkeler yeniden şekillendiriliyor ve biçimlendiriliyor. Bunu görelim orada insan Müslimlerini burada PKK’yı başımızın üstünde tutup, ona karşı hoşgörülü anlayışlı, sessiz ve hiçbir şey söylemeyen bu iktidar eli ile planlarını yürütüyorlar. Çünkü şartlar bu.

 

Türkiye gibi bir ülkeye bu görüntüyü yaptırabilmek için sayın başbakanın profili bu işe uygun. Kendisini dindar olarak görüyor halk. Çevresindeki insanları hala daha Erbakan hoca döneminde kalan dini hassasiyette olduğunu var sayıyor bu halk. Bu halk bunların değiştiğini o eski yerlerinde olmadıklarını görecek. Bu planı yürüten dış işlere sessiz kalıp alıştıra alıştıra bu millete yürüttükleri bu oyunu 12 Haziran’da hep birlikte bozacağız” dedi.

 

LALE DEVRİ ÇAĞRIŞIMI

Allah kimseyi şaşırtmasın diyen Koray Aydın, “Dünün mazlum başbakanı, marur, herkesi azarlıyor, herkese karşı sert, herkese karşı şiddet kullanabiliyor, zorbalık yapabiliyor. Buyurgan, tepeden bakan hükmeden ben bilirim ben yaparım diyen bir anlayışla ve bu anlayışta olanlar öyle bir noktaya getirdiler ki Türkiye’yi, herkesi sindirdiler. Herkes kabuğuna çekilmiş.

 

Başbakandan ve onun kurduğu bu düzendeki bu farklı resimden ne olacağız diye insanlar soruyor kendi kendine. Değerli Vakfıkebirliler insanın en kuvvetli göründüğü an en zayıf anıdır. Başbakan kendisini o kadar kuvvetli gördü ki Türkiye genelinde partisinin listelerini yaparken, cenabı Allah onu öyle bir şaşırttı ki AKP listeleri açıklandı bide baktık ki Başbakanın tıraşını yapan berberin oğlu, hanımının saçını yapan kuaförün torunu, oğlunun asker arkadaşı, damadının top oynarken pas veren arkadaşı. Ne kadar eş dost insan varsa getirip AKP listelerine yerleştirdiler. Bu bir lale devri çağrışımı.

 

Güçlü ya, kuvvetliyim diyor ya, ben bilirim diyor ya. Ben alırım ben yaparım diyor ya. Milletin ne düşündüğünün ne hissettiğinin ne önemi var. O düşünür o söyler o yapar” şeklinde konuştu. 

 

 

DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

 

 

 

 

FARUK ÖZAK YAPABİLİRMİ?

Koray Aydın, “Bakın şuanda Türkiye’de yapılacak olan bu seçimlerde özellikle AKP’nin yapılan anketlerde geriye doğru gittiğini gören başbakan panikledi. Baktı ki iktidar olma şansını kaybediyorum. Şimdi bu siyasi parti liderlerinin propaganda işlerini yürüten birimleri vardır.

 

Tayyip Erdoğan’a 20 Milyonluk hedef göstererek onun üzerinden bir oyun plan yapmaya karar verdiler. Aziz Yıldırıma kalem hediye gönderdi. Daha sonra başbakanlıkta Alex’le kabul etti. Sarmaş dolaş hoş sohbet. Başbakan Aziz Yıldırım’a diyor ki Pazar günü Buca’da bir kaza yaşamayalım. Türkiye’de sen herkesin başbakanısın. Her takımın başbakanısın. Sen öle taraf olursan, başbakanlık gücünü bir takımdan yana koyarsan haksızlık olmaz mı? Oldu bile TFF seçimle geldi ama başbakan atadı. Başbakanın emir kulu merkez hakem kurulunu TFF atar. Hepsi maaşlı insanlar. Başbakana mı karşı koyacaklar.

 

Başbakana mı direnecekler. Gördünüz Pazar günü yapılan maçta. Adamın bir metreden eline top vurdu. Hakem penaltıyı çaldı. Sen eğer böyle taraf olursan senin emrinde olan insanlarda bunu bir emir olarak bunu yaparlar. Şimdi bizlere soruyorum. Böyle bir haksızlığa Fenerbahçe camiası uğrasa Türkiye’de yer yerinden oynar. Bizim yöneticilerimiz AKP’nin ipine sarılmışlar. Kalktılar bugün Ankara’ya gidip başbakanla görüşüyorlarmış. Üç gündür söylüyorum. Sadri Şener gitme oraya. Sana verilen o rolü oynama. Başbakan diyecek ki stada başlayacağız. Ağzınıza bal sürüp yollayacaklar. 7 yıldır kazmaları havada duruyor. 2007 seçimlerinden bu yana bu palavraları dinliyoruz. Alt tarafı bir stat yapacaksınız. Alt tarafı da stat üst tarafı da stat. Keyif mi bağışlıyorsun bize.

 

DEVAMI SAYFA 3'DE

 

 

 

Kimin parasıyla yapacaksın bunu. Senin o 7 yıldan beri bizi uyuta uyuta söylediğin stada karşılık bak Koray Aydın ne yaptı. Değerli hemşerilerim Karadeniz Sahil Yolu, tanjant yolunda kamulaştırmayı ben açtım. Bu işlere diğer iktidarlarında katkıları oldu. Allah Razı olsun. Bunlar bizleri açılışa bile davet etmediler. Ben o dönemlerde on bütçenin sekizini bu yolların kamulaştırılmasına ayırdım. Hangisi bunu yapabilir. Faruk Özak yapabilir mi. Biz bunu yaptık. Yaptıktan sonra konuşuyoruz. Sonra da geldim tanjantın açılışını yaptım. Memleketime iz bıraktım. Her yerde de duasını alıyoruz” dedi.

 

SENİN GÜCÜN BİZE YETMEZ

Trabzon’da bir anket yaptırdım diyen Aydın, “Ve anketin birinci sırasında işsizlik çıktı. İkinci ulaşım. İşsizlik ne demek evde oturan evlat demek. Boynu bükük evlat demek. Anasının gözüne bakıyor, babası üzülerek ona bakıyor. Evden çıkacak çocuğuna verecek bir çay parası yok cepte. Bu ızdırap demek. Bu yoksulluk demek. Bunlara karşı isyan edeceğiz. Adamlarda MHP korkusu var. Bürokrat kalmadı sürdüler. Başbakan dün MHP’lileri hayvan yerine koydu. Benim yanımda eşek bir mahlûkat geziyor. Yani diyor ki siz hayvansınız. Başbakana bak. Mağrur sana bir şey demeyeceğim. Çünkü Türkiye’nin başbakanısın. Ama bu başbakanlıktan indiğin gün ben sana ne diyeceğimi bilirim. Bizim yetişmemiz, terbiyemiz, vatan sevgimiz, devlet büyüklerine olan saygımız başkalarına öle hayvan demeyi bize müsaade etmez. Sen dersin. Yargılarsın yargıla. Herkesi yıldırırsın sayın başbakan bizi yıldıramazsın. Senin gücün bize yetmez” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset