İkiside en zıt uçtan baktı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’nun Ak Parti’nin MKYK seçiminde aldığı oyla Genel Başkan Yardımcılığı görevini devretmesi Trabzon’da gazetelere farklı bakış açıları ile yansıdı. Günebakış, “Bakanlık öngörüldü” olarak bu değişimi algılarken Ku

İkiside en zıt uçtan baktı
Ak Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’nun Ak Parti’nin MKYK seçiminde aldığı oyla Genel Başkan Yardımcılığı görevini devretmesi Trabzon’da gazetelere farklı bakış açıları ile yansıdı. Günebakış, “Bakanlık öngörüldü” olarak bu değişimi algılarken Kuzey Ekspres, “Soylu’ya şok” olarak okuyucusuna duyurdu.
 
GÜNEBAKIŞ NE YAZDI
 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Genel Başkan yardımcılığı görevine veda etti. Ak Parti’nin 5. Olağan Kongresi’ni başarılı bir şekilde hazırlayarak yeni yönetime devreden Soylu için önümüzdeki süreçte teşkilatta değil kabinede görev düşünüldüğü öğrenildi. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın kadrosu içinde görev alan Süleyman Soylu ve Mustafa Şentop için Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da Bakanlık ön gördüğü kaydedildi. 1 Kasım seçimlerinde Trabzon listesinin bakan adayı olarak sürüklemesi beklenen Soylu’nun bölgeye daha çok zaman ayıracak olması büyük bir avantaj olarak nitelendirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset