İhsanoğlu suç duyurusunda bulunacak!

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul Sarıyer Yeniköy İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. İhsanoğlu, seçim kabinine girmeden önce cep telefonunu sandık görevlilerine teslim etti. İhsanoğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklam

İhsanoğlu suç duyurusunda bulunacak!

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul Sarıyer Yeniköy İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. İhsanoğlu, seçim kabinine girmeden önce cep telefonunu sandık görevlilerine teslim etti.

 

İhsanoğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

 

 İHSANOĞLU OYUNU KULLANDI

 

İşte İhsanoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

"SİZ OY KULLANDINIZ MI?"

Öncelikle seçimlerin tüm milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını istiyorum. Sizin sorularınaza geçmeden önce ben size bir soru sormak istiyorum. Oyunuzu kullandınız mı? Siz gazeteci arkadaşlarımdan ricam, açıklamam sonrası gidip oylarınızı kullanmanız.

"SEÇİM KAMPAYALARI ADALETSİZ"

Türkiye seçim kampanyasını dün bitirdi. Bugün sessiz yığınlar, hür iradesiyle mühürü basıyor ve bu akşam inşallah Türkiye kimin cumhurbaşkanı olduğunu öğrenecek. Seçim kampanyaları adaletsiz bir şekilde yürütüldü ama biz milletimize güveniyoruz. 

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Sabah aldığımız bir haberde, sandık kurullarında görev alan arkadaşların oy kullanan vatandaşların telefonlarına el koymadıkları ve bazı vatandaşların verdikleri oyların fotoğraflarını çektiklerini öğrendik. Biz bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset