İçişleri Bakanı'nın cevabını bilmediği soru!

İçişleri Bakanı Efkan Ala, dün İstanbul'daki 3. havalimanının temel atma töreni sonrası, "3. Havalimanı Büyük Türkiye nin çok büyük projesi Duyamadım! Muhalefet bir şey mi söyledi. Burdan görünmüyorlar da!" şeklinde tweet attı.TWITTER TAKİPÇİSİNDEN BEKLEN

İçişleri Bakanı'nın cevabını bilmediği soru!

İçişleri Bakanı Efkan Ala, dün İstanbul'daki 3. havalimanının temel atma töreni sonrası, "3. Havalimanı Büyük Türkiye nin çok büyük projesi Duyamadım! Muhalefet bir şey mi söyledi. Burdan görünmüyorlar da!" şeklinde tweet attı.

TWITTER TAKİPÇİSİNDEN BEKLENMEDİK MESAJ

Bakan'ın bu tweetine karşılık Tayfun Eray adlı Twitter takipçisi ise şu cevabı verdi: "@efkanala Efkan, bırak bu twitleri Ulaştırma Bakanı atsın. Sen Diyarbakır-Bingöl yolu ne zaman devletin eline geçecek ondan haber ver!"

BAKAN CEVAP VEREMEDİ

Eray'ın bu tweetinden sonra Bakan Ala'nın hiçbir cevap vermemesi ve başka bir tweet atmaması dikkat çekti.

KARAYOLU 15 GÜNDÜR KAPALI

Diyarbakır Bingöl karayolu 15 günden bu yana ulaşıma kapalı. PKK, yolun pek çok yerini, hedenkler kazarak kapattı. Jandarmanın müdahalesiyle zaman zaman çatışmalar yaşanırken, bölgedeki tansiyon durulmuyor.

İşte o tweetler:

efkan-ala-nin-cevap-veremedigi-tweet-6131023_8710_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset