"Huzuru bozmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, Ofis Sanat Merkezi’nde (OSM) düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak Sakarya protokolü ile bayramlaştı.Düzenlenen bayramlaşma töreninde programa katılan, Sakarya protokolü ve davetlilerle tek tek

"Huzuru bozmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, Ofis Sanat Merkezi’nde (OSM) düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak Sakarya protokolü ile bayramlaştı.

Düzenlenen bayramlaşma töreninde programa katılan, Sakarya protokolü ve davetlilerle tek tek bayramlaşan Bakan İslam, bayramlaşma töreninin ardından basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin çevresinde buruk bayram yaşandığını ancak bütün İslam aleminin rahat ve huzura kavuşabilmesi için devletin elinden geleni yapacağını ifade etti. Bakan İslam, “Hamdolsun ülkemizdeki huzuru hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyeceğiz. Ama bütün çevremizde buruk bir bayram yaşıyoruz. Türkiye büyük bir devlet, inşallah bütün bunların sona ermesi için elinden gelen gayreti gösteriyor, gösterecektir bundan sonra. Bütün İslam aleminin bundan sonraki süreçte rahat ve huzura kavuşabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonraki bayramların inşallah bayram gibi geçmesini temenni ediyorum ve bunun için çalışıyoruz” diyerek tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset