Hüseyin Örs “köy köy geziyor”

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Dr. Hüseyin Örs;  Çaykara ilçesi Şahinkaya Köyü’nde 6-7 Ocak tarihlerinde meydana gelen fırtına sonrası evleri hasar gören köylüleri ziyaret etti.Şahinkaya Köyü’nde 11 evin fırtına dolayısıyla hasar görmesi sonucu evler

Hüseyin Örs “köy köy geziyor”
MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Dr. Hüseyin Örs;  Çaykara ilçesi Şahinkaya Köyü’nde 6-7 Ocak tarihlerinde meydana gelen fırtına sonrası evleri hasar gören köylüleri ziyaret etti.
Şahinkaya Köyü’nde 11 evin fırtına dolayısıyla hasar görmesi sonucu evleri oturulamaz hale gelen vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan
 
Örs, köylülere hitaben yaptığı konuşmada “Devlet bu yaraları saracaktır, sarmalıdır. Gördüğüm kadar şu ana kadar sadece hasar tespit çalışması yapılmış. Burada çatıları uçmuş evlerde halen oturmaya devam eden insanlar var. Kendi imkanları ile evlerini tamir edemeyecek durumda olan bu insanlara devlet şefkatli elini uzatmalıdır.  Afet kapsamında buralara yardım edilmesi gerekir. Yetkililer bir an evvel bu insanların hasarlı evlerinin tamiri, çatılarının onarımı için maddi yardım yapmalıdır” dedi.
 
Köydeki hasarlı evleri tek tek gezerek notlar alan Dr. Hüseyin Örs “Vekilliğine talipsek, aslına gitmek zorundayız. Gideceğimiz yer millettir. Gideceğimiz yer bugün burada olduğu gibi Şahinkaya Köyü’dür. Burada bir sıkıntının olduğu haberini aldık. Geldik, gördük ki; fırtına burada büyük hasara neden olmuş. Mağdur olan vatandaşlarımız geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İsteklerini dinledik. Konunun takipçisi olacağımızı söyledik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset